Няма да давам никакви сто дни на Борислав Сандов и

...
Няма да давам никакви сто дни на Борислав Сандов и
Коментари Харесай

Илиян Василев: В ДБ надделяха хора, които разчитат да получат нещо от европарите

" Няма да давам никакви 100 дни на Борислав Сандов и на Демократична България.

Още с първото си изявление, сподели че Министерство на околната среда и водите му е тясно и " каквото може ще направи " и в други министерства. Закри въглищната енергетика.
Борислав Сандов: Корупцията убива, подавайте сигнали за нередности
„ Обикновено корупцията нанася големи вреди, а от време на време даже убива. Има доста образци, за които не можем да разбираем нещо случило с...

Познавам добре сходен вид хора, които нямат концепция за разликата сред " свободата " на Неправителствени организации и протестъра и отговорността на властта. Още от в този момент всички калкулират покачвания политически риск от назначението на " Зелен " за началник на Министерство на околната среда и водите.

Зелените у нас сами нищо не могат да създадат, няма да влязат в Народното събрание и за това си има причина - гласоподавателите не ги утвърждават като политици и властници. Симпатията им е към цивилен деятели ", във Facebook.

" Неслучайно приканих да не им се дава Министерство на околната среда и водите, както направиха в Германия. Там зелените са доста по-силни, само че получиха външно министерство.

Гледам и Радан Кънев като евродепутат все Фит за 55 приказва, без грам концепция, какви ще са последствията. Като знак верую на климатичния маниак - следствията нямат значение.
Сандов: България има 16 наказателни процедури в бранш околна среда
" Прозрачността е преди всичко, а на второ място е визитата ни в Брюксел, където ще се разясняват значими въпроси касаещи Европейски Съюз и Българ...

Да им напомня от 1 януари ще става ужасно, и това не е края. Какво очаквате след 10 години декапитализация и обири.

Не можете да закривате въглищната енергетика, в случай че нямате работеща и преференциална опция. Това че някои са купени от европарите и прокарват хрумвания, които са отвън пазара, въобще не ме задължава да им вардя спокойствието.

Зная единствено че предприемачи и то съществени си търсят други изразители на ползите и желанията, тъй като явно Демократична България към този момент не е партия на бизнеса, който разчита на пазара, на морала и конкуренцията. В Демократична България надвиха хора, които разчитат да получат нещо от европарите и някаква друга привилегия. След като основното лице на Демократична България е краен зелен във властта и бизнесът е на тръни.?!? "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР