Оли Александър получи още разочароващи новини“, след като беше критикуван

...
Оли Александър получи още разочароващи новини“, след като беше критикуван
Коментари Харесай

Оли Александър получи още „разочароващи новини“ след катастрофата на полуфинала на Евровизия

Оли Александър получи още „ разочароващи вести “, откакто беше подложен на критика за представянето си на полуфиналите на Евровизия.

33-годишният артист е претендентът на Обединеното кралство за състезанието за ария на Евровизия 2024 година и се качи на сцената в шведския град Гьотеборг за полуфиналите на събитието, дни откакто някогашният артист на Years and Years обоснова аргументите за отхвърли си молби към него да почете протеста на BDS на Евровизия и да се отдръпна от надпреварата.

Феновете не бяха толкоз впечатлени от представянето му, защото се прицелиха във вокалите му, до момента в който той изпълняваше осъществяване на Dizzy - песента, която очаквания ще донесе някои точки по време на финала в събота вечер. Зрителите вкъщи го упрекнаха, че е „ погрешен “ и „ смутен “, като Оли по-късно се появи в Lorraine, с цел да разкрие, че е имал щета в дрешника по малкия екран онлайн.

Въпреки това, разочарованието на Оли не е t завърши, защото последните коефициенти за залагане демонстрират, че хората оч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР