Няма административни проблеми в ДКК. Просто някой не иска да

...
Няма административни проблеми в ДКК. Просто някой не иска да
Коментари Харесай

Везиева: Много говорим за промяна, но дали сме готови да я правим?

Няма административни проблеми в ДКК. Просто някой не желае да бъдат правени промени в метода, по който се ръководи компанията. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия икономическия министър Даниела Везиева, въпреки и да не уточни съответни имена даже и да членовете на УС на ДКК, на които изиска оставките в петък.

Везиева разясни за тях тримата, че очевидно е била прекомерно мека при решението си при започване на мандата си да има последователност в ДКК. " Сега нямаше да сме очевидци на този скандал ", уточни тя. Самият скандал по думите е цялостен с лъжи и клевети и се употребява като мотив да се не помнят тези милиони и милиарди, които са дадени за язовири, за държавния комплекс и други неосъществени в действителност планове.

Везиема отхвърли като неистинни обвиняванията на някогашния стопански министър Лъчезар Борисов към Караганева - всичко е обществено, качва се на уеб страницата. Смяната на банката е заради техническа причина.

" Много приказваме за смяна, само че дали в действителност сме подготвени да я създадем ", зададе реторичен въпрос Везиева.

Иначе, по думите й, реакцията на администрацията на опозиция е изцяло естествена и предстояща.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР