Атентатът срещу Роберт Фицо беше, защото настроенията в неговата държава,

...
Атентатът срещу Роберт Фицо беше, защото настроенията в неговата държава,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Предоговарянето на условията по членството на България в ЕС е проблем, който трябва да бъде поставен на държавно ниво

Атентатът против Роберт Фицо беше, тъй като настроенията в неговата страна, както и настроенията в по-голямата част от европейските страни, стават все по-суверенистки и все по-настроени към усилване на националния суверенитет на страните - нещо, което американската агитация назовава „ проруско течение " в обществото. Това сподели Костадин Костадинов - ръководител на Политическа партия „ Възраждане ", лидер на листата в 25-ти МИР, в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Според него партията на Фицо ще завоюва безапелационно на изборите в Словакия. „ И поради този случай ще има още по-сериозни резултати. Когато не можеш да спреш индивида, просто го елиминираш физически. Това демонстрира уязвимост. Смятам, че на тези европейски избори ръководещите режими ще понесат доста тежък удар ", съобщи Костадин Костадинов.

„ Възраждане " работи в посока на образуване на лично политическо семейство в Европарламента. „ На 12 април направихме европейска конференция, която сплоти представители на партии от 9 европейски страни, в това число три от тях, които не са част от Европейския съюз. В подписаната обща декларация се договорихме за основаване на обща парламентарна група и ново политическо семейство в Европейския парламент. Мястото ни ще бъде там, където ще бъде мястото на всички уважаващи себе си, националните обичаи и своите лични страни политически партии ", съобщи водачът на „ Възраждане ".

Предоговарянето на изискванията по участието на България в Европейски Съюз е проблем, който би трябвало да бъде подложен на държавно равнище. „ Това, което ние би трябвало да създадем, е да стартираме диалога в Европейския парламент дружно с други политически партии за това, че Европейски Съюз сега се е ускори в една посока, която унищожава Европа и европейската цивилизация ", съобщи Костадинов.

Заради Зелената договорка и затварянето на ТЕЦ-овете цяла Централна и Южна България в идващите пет години ще бъде стопански убита и обезлюдена, предизвести водачът на „ Възраждане ". Вече има 160 индивида, които са съкратени или напуснали по взаимно единодушие от мините. Този развой занапред стартира.

Той бе безапелационен, че въглеродните квоти също могат да бъдат предоговорени. „ Ако нещо не може да се предоговори, това значи, че не е контракт, а диктат. От един контракт може да се оттеглиш, в случай че не е преференциален. Ако България пожелае, може да резервира своите ТЕЦ-ове и мини. Има опция те да работят до 2100 година, тъй като до тогава пресмятат, че има находища на лигнитни въглища.

„ Възраждане " може да беседва с всички политически партии, с изключение на с Движение за права и свободи. „ Движение за права и свободи не е партия, а политическа мафия и проведена незаконна група, която е пета колона на Турция. С другите можем да беседваме, само че при пет условия: осъществяване на референдум за опазване на българския лев и референдум за участие на България в НАТО; преустановяване на оръжейните доставки за Украйна и гарантиране, че няма да бъдат изпратени български бойци в Украйна, какъвто напън върху нас сега има; повдигане глобите върху Руската федерация и основаване на обезщетителен механизъм за компенсиране на вредите, които българските бизнесмени са претърпели вследствие на това ембарго; основаване на многопартиен екип,с който да стартираме да предоговаряме участието на България в Европейски Съюз ", изброи Костадин Костадинов.

„ Възраждане " желае да ръководи, а не да бъде съпротива, безапелационен бе той.

Българска национална телевизия, „ Говори в този момент "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР