Няколко изображения на Xiaomi 14 Ultra се появиха наскоро в

...
Няколко изображения на Xiaomi 14 Ultra се появиха наскоро в
Коментари Харесай

Xiaomi 14 Ultra: Как ще се промени дизайнът на флагмана с камера Leica

Няколко изображения на Xiaomi 14 Ultra се появиха неотдавна в мрежата, месеци преди предстоящата първа премиера на устройството в Китай през април. На тези изображения не може да се види доста с изключение на четирите датчика на камерата и екрана, защото флагманът с камерата на Leica се намира в предпазен похлупак, който покрива структурата.

Лице, което твърди, че е видяло устройството е китайският лийкър Digital Chat Station. Според неговия отчет в Weibo, Xiaomi ще направи доста леки промени в дизайна за 2024 година – кръглата пръстеновидна камера още веднъж ще остане преобладаващият детайл в средата на гърба. Според лийкъра, разположението на лещите и светлинната скица на светкавицата също ще останат същите.

Скица на Xiaomi 14 Ultra, основана на информацията

Формата обаче ще се промени, защото необикновената „ рампа “ в Xiaomi 13 Ultra към модула на камерата явно ще бъде отстранена. Очаква се флагманът със Snapdragon 8 Gen 3 да има и по-модерен външен тип в предната част и да схване дизайнерски детайл от Xiaomi 14 Pro. Подобно на модела Pro, който също може да бъде показан световно на Световния мобилен конгрес, който ще се организира в края на февруари, се допуска, че Xiaomi 14 Ultra ще разполага с извито стъкло на екрана от четирите си страни. Няколко други детайла, упоменати от лийкъра в обявата му са релефът „ Cloud des Paris “ върху пръстена към камерата, т.е. дребни пирамидални възвишения. Стерео високоговорителите в горната и долната част могат да се видят през съответните отвори. Въз основа на информацията на лийкъра @devinarde е основал схема на това по какъв начин в последна сметка може да наподобява Xiaomi 14 Ultra:

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР