Няколко части на Русия, Черно море и полуостров Крим бяха

...
Няколко части на Русия, Черно море и полуостров Крим бяха
Коментари Харесай

Дронове атакуват Черно море, Крим и части от Русия

Няколко елементи на Русия, Черно море и полуостров Крим бяха подложени на офанзиви с дронове от Украйна в ранните часове в понеделник, споделиха публични лица, защото ударите нарушиха въздушния трафик над двете огромни летища в Москва. Руските системи за противовъздушна защита унищожиха четири изстреляни от Украйна дрона над северозападната част на Черно море и над Кримския полуостров, оповестиха от министерството на защитата на Русия в понеделник. Още четири дрона бяха унищожени над граничещите с Русия градове Курск и Белгород, заяви министерството в обособена обява. Не се оповестява за вреди или ранени вследствие на докладваните офанзиви.

Руската област Тула също беше атакувана с дронове в ранните часове на понеделник. Противовъздушната защита е задействана над региона, граничещ с Москва на север, съобщи съветската организация РИА. По предварителна информация няма данни за вреди или ранени вследствие на офанзивата, заяви съветското министерство на районната сигурност. Последните утринни офанзиви доведоха до ограничение на въздушния трафик, защото две от огромните московски летища – Внуково и Домодово – преустановиха полетите си в понеделник. Полетите до тези летища, бяха пренасочени към други летища.

В края на август съветското министерство на защитата съобщи, че неговата противовъздушна защита е унищожила два дрона над града, само че не даде повече детайлности за вредите и жертвите от прехващането, в случай че има такива. Освен това не се оповестява прецизен час и място на офанзивата. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР