Някои от най-известните лица на Холивуд са работили на места,

...
Някои от най-известните лица на Холивуд са работили на места,
Коментари Харесай

Звездите, които са работили в барове, преди да станат известни

Някои от най-известните лица на Холивуд са работили тук-там, на които мъчно бихте си ги показали. Пътят към славата на някои от тях минава през бара. Каналът във vbox7 демонстрира някои от тях:

Майкъл Фасбендър

Докато се е опитвал да пробие в Холивуд, артистът Майкъл Фасбендър е работил като сервитьор. Той споделя, че фантазията му е била да стане артист, само че не е имал авариен проект, в случай че това не се случи: „ Не съм ходил в университет, не съм го и желал толкоз доста. Мислих си, че разбирам малко от кетъринг, по тази причина ще науча още повече. В следствие станах управител на бар, само че започнах и да отивам на прослушвания “.

Елън Помпео

Актрисата от „ Анатомията на Грей “ споделя, че е била доста добра барманка и е знаела по какъв начин да изкарва бакшиши: „ Имало е случаи, в които съм крещяла на клиентите, които не бяха търпеливи да получат питиетата си. Имало и случи, в които, в случай че видя, че държат дребна сума в ръцете си, ще отида при клиент, който е приготвил повече. Така освен ще получа бакшиш, само че и първият клиент ще извади повече пари “.
 Елън Помпео Gulliver/Getty Images
Джон Хам

Съпругата на артиста Дженифър Уестфелдт споделя, че Хам е разтапял женските сърца, до момента в който е бил барман: „ Жените се нареждаха на бара единствено и единствено да си изплакнат очите, до момента в който той им подготвя мартини в шейкър “.-->

Санда Бълок

След студентските си години Бълок работи като сервитьорка и барманка, до момента в който стартира да върви по прослушвания.
 Санда Бълок Gulliver/Getty Images
Ръсел Кроу

В началото на кариерата си Кроу е работил в спектакъл, само че парите не са му стигали, с цел да покрие разноските си, по тази причина е работил в бар.
 Ръсел Кроу Gulliver/Getty Images
Елън Дедженеръс

Преди да стане водеща на едно от най-гледаните ТВ шоута, Елън е работила като сервитьорка, барманка, чистила е миди, боядисвала е къщи и е продавала прахосмукачки от врата на врата.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР