Някои жени са родени с изключителни чар и обаяние. Те

...
Някои жени са родени с изключителни чар и обаяние. Те
Коментари Харесай

Признаци, че за него сте жена с отличнш кочества

Някои дами са родени с изключителни сексапил и омагьосване. Те не са наложително красиви, само че тяхната стойност си проличава по осанката им, цялостното им държание, самочувствието и самоуважението, което излъчват от вътрешната страна. Именно такива дами притеглят мъжете, тъй като самите те излъчват висока самокритика, а това работи като магнит. Всеки мъж би се гордял да има до себе си жена с висока стойност.
А най-хубавата вест е, че множеството дами са дами с висока стойност. Някои просто не умеят да декларират това поради липса на самочувствие или самонадеяност. За да спечелите мъжкото внимание, постарайте се да излъчвате самоуважение и естетика със самите себе си. Кои са качествата, които дамите с висока стойност имат?

Не летят в облаците
Жените с висока стойност умеят да се управляват от задачите си и от прагматичните решения. Те не витаят сантиментално в облаците, а знаят какво тъкмо желаят и по какъв начин тъкмо да го реализиран. Стабилността, която излъчват, притегля мъжете.

Наслаждават се на живота
Когато се чувствате добре в кожата си, притежавате положително самочувствие и знаете цената си, не сте подготвени да я пренебрегнете и да вършиме непотребни взаимни отстъпки. А щом една жена е в естетика с тялото и душата си, тя умее да се забавлява откровено и да се любува на живота. Погледнато в профил, това кара мъжете да считат, че животът с такава жена би бил същинско премеждие.

Жените с висока стойност са мистериозни
Загадъчност и непредсказуемост са един от най-важните качества, които високостойностните дами имат. Те не се разкриват напълно още на първа среща, а знаят по какъв начин загадъчността буди интерес и любознание. Именно по тази причина работят по този начин магнетично на мъжете.

Не са пристрастени към любовта
Жените с висока стойност не изпитват потребност непрекъснато да са във връзка, с цел да се усещат пълноценни. Те са такива, даже когато са необвързани и това проличава в цялостното им лъчение. Когато една жена се усеща комфортно в моментното си положение и състояние, от нея лъха убеденост и мощ.

Не страдат от комплекса на принцесата
Един от най-разпространените женски комплекси е комплексът на Пепеляшка. Тези дами имат вяра в приказната обич, която ще приключи щастливо до края на живота им, а това ги кара да чакат принца на фантазиите си. Когато се появи мъж, те му приписват всички качества на принца, като вършат упованията към него недостижимо високи. В такива случаи разочарованието е голямо, когато се сблъскате с действителността, а и мъжете са склонни да избягат, тъй като добре знаят, че не са съвършени и напълно не са принцът от приказките.

Не са прилепчиви
Жените с висока стойност не изпитват потребност да са непрекъснато с половинката си. Те имат своя живот, ценят го, нуждаят се от време за себе си и имат същия метод и към половинките си – дават им нужната независимост. Това отношение към връзките притегля още повече мъжете, тъй като неприлепчивите дами излъчват темперамент и автономия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР