Nubia започна да разпраща покани за представянето на своя флагмански

...
Nubia започна да разпраща покани за представянето на своя флагмански
Коментари Харесай

Red Devil 8S Pro е единственият засега смартфон с 1,7 милиона точки в AnTuTu

Nubia стартира да разпраща предложения за представянето на своя флагмански смарт телефон Red Devil 8S Pro. Този незабравим нов артикул ще бъде показан на 5-ти юли тази година.

Red Devil 8S Pro се отличава най-вече със своята продуктивност: това е единственото в света мобилно устройство, което реализира (във версията на прототипа) над 1,7 милиона точки в AnTuTu. Освен това то не е построено въз основата на MediaTek Dimensity 9200 Plus, а на овърклокната версия на Snapdragon 8 Gen 2. Стандартният вид на тази SoC набира към 1,3 млн. точки в AnTuTu, а достижение от 1,7 млн. точки се приписва на Snapdragon 8 Gen 3, само че в случай че е допустимо да се овърклокне системата върху чипа Snapdragon 8 Gen 2 до същата отметка, то това ще е пробив. Разбира се, това няма по какъв начин да стане без една в действителност мощна охладителна система, която ще има и деен детайл – вентилатор.

Според от блогъра Digital Chat Station вътрешна информация китайската Nubia ще показа на същия ден, 5-ти юли, и таблет, основан на системата върху чипа Snapdragon 8 Plus Gen 1. Той ще получи екран с 2,8K резолюция и 144 Hz кадрова периодичност, 12 GB оперативна памет, 256GB флаш диск и акумулаторна батерия с потенциал 12 000 mAh.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР