Новото в България е, че предлагането определя търсенето. Има наркотици

...
Новото в България е, че предлагането определя търсенето. Има наркотици
Коментари Харесай

Учениците все по-често стават дилъри, снабдяват се с наркотици от даркнет

„ Новото в България е, че предлагането дефинира търсенето. Има опиати в обилие, a самите дилъри са учениците. Те се доставят и посредством така наречен „ даркнет мрежа “, където може да се откри съвсем всичко. “

Това съобщи Десислава Лясова, секретар на Общински съвет за наркотични субстанции и Превантивно-информационен център-Русе, представена от „ Българска национална телевизия “.

Тя цитира резултати от изследване , извършено измежду възпитаници сред 11 и 17 години от общо 46 учебни заведения в региона. Резултатите са посочили, че 7% от интервюираните са опитвали опиати най-малко един път, а всеки втори 11-класник познава човек, който може да му продаде дрога .

Притеснителен е фактът, че от общо 4292 запитани деца , 17 са тези, които признават приложимост на хероин . Най-често учениците протягат ръка към марихуана, екстази, метамфетамини или божествен газ, демонстрират още данните от изследването.

Половината интервюирани също по този начин са споделили, че не разискват тематиката в фамилията . В същото време единствено един от 100 родители е изразил някакво подозрение, че детето му се движи в среда, в която се използва или предлага някакъв тип дрога.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР