Коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България откри предизборната си кампания

...
Коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България откри предизборната си кампания
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Ако 80% от хората повярват, че всичко зависи от тях, България ще бъде различна!

Коалицията " Продължаваме Промяната - Демократична България " откри предизборната си акция с атрактивен за скритата власт в България от сърцето на София - площадът пред Народен спектакъл " Иван Вазов ". Лидерите и знакови лица на обединението - Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков, Атанас Атанасов и Надежда Йорданова ясно обявиха, че желаят България да се трансформира в естествена европейска страна. Ще се борят със скритата власт, с цел да се върне действителната власт в ръцете на хората.

Над 1000 симпатизанти в София, Бургас и Пловдив се събраха на знакови места в градовете, с цел да дадат старт на предизборната акция на ПП-ДБ, обединени от фантазията за смяна в България, която могат да създадат със своите гласове за номер 14 на 9 юни.

" Вярвате ли, че има правдивост в България, или че службите работят за сигурността на българите, а не с цел да вършат компромати, или че регулаторите работят за жителите, а не за задкулисието на Пеевски и Борисов? Представям ви една нова социология, която дава отговор: Над 80% от българите не имат вяра в това! Те усещат, че към този момент 30 година някой подменя дневния ред на българите. Имаме болшинство за смяна - би трябвало да покажем пътя по какъв начин да се случи тя. Всички дружно можем да го създадем. Време е властта да пристигна при хората. Ако 80% от хората повярват, че всичко зависи от тях, България ще бъде друга! ", сподели Кирил Петков, лидер на листата в Перник и в 24 МИР София. А Асен Василев добави, че: " Това е присъда върху системата, а не върху държавните управления. Когато играта е направена по този начин, че постоянно да губиш, е доста мъчно да спечелиш. "

А за какво би трябвало всеки един българин да излезе да гласоподава на 9 юни - Надежда Йорданова бе безапелационна: " На избори сме, тъй като те се уплашиха, че ще им бъде отнета скритата власт. Отново сме на кръстопът - към нашето бъдеще или да се върнем преди 3 година Аз няма да се откажа, ние няма да се откажем. Търсим вашата поддръжка, с цел да наложим вашия дневен ред. Гласувайте, тъй като сме правилни на България. "

Именно с високата изборна интензивност ще се реализира огромната смяна в България, с цел да се промени моделът по-който парите отиват назад при хората.

" За да се случи смяната, не би трябвало да се залъгваме с еднократни дейности. 80% от българите не харесват системата, в която живеят и би трябвало да я променим. 30 години ни се изяснява, че страната е бедна и пенсиите би трябвало да са ниски, или че няма пари за общините, нито за положително опазване на здравето и обучение. Е, случи се. Хората желаят европейската система на ръководство, в която парите отиват при всички хора. Да помогнем на тези 80% да повярват, че в случай че желаят нова система, би трябвало гласоподават на 9 юни ", сподели Асен Василев, който през днешния ден откри предизборната акция и в Пловдив като лидер на листата там. Василев е лидер на листата и в Хасково.

Обръщение към симпатизантите в столицата направи и ген. Атанас Атанасов, който е претендент за народен представител от 23 МИР в София.

" Аз съм ръководител на ДСБ, която тази година става на 20 година и когато я сътворяваме избрахме девиза " За мощна България в обединена Европа ", който звучи настоящо и през днешния ден. Продължаваме и през днешния ден да работим за това и да утвърждаваме смисъла на тези думи. "
 Снимка 664543
Източник:

А със особено видео послание се включи и досегашният министър председател Николай Денков.

" През последните дни се срещнах със стотици хора от разнообразни краища на страната и изводът е един - струваше си. Това, което успяхме да реализираме в държавното управление, е стигнало до доста хора - нарастването на приходите, безплатните медикаменти, поддръжката за образованието и опазването на здравето, за бизнеса, за общинската инфраструктура - с невижданото финансиране, което отпуснахме. Тези цели ще се запазят и отсега нататък - и ще се борим с цел да не спрат дотук.

Много е мъчно към този момент някой да излъже хората, че България е бедна страна. Не, тя е богата, стига да не бъде крадена. Затова - подкрепете ни, с цел да продължим напред, а не да се върнем обратно към времената на «постната пица» и «бухалките». Единственото, което ни би трябвало, е вашата поддръжка! Дайте ни я, с цел да продължим ", сподели Николай Денков със особено включване от Морската градина в Бургас, където през днешния ден също започва предизборната акция в града като лидер на листата на ПП-ДБ. Той е лидер на листата и в Шумен.
 Снимка 664541
Източник:

Стотиците посетители пред Народния спектакъл в София се срещнаха и с, показана от лидера Никола Минчев.

" Изправени сме пред следващите предварителни парламентарни избори, само че този път настояща е и европейската тема - позицията и гласът на България в Европа са значими. Когато търсим образец за по-качествено обучение, опазване на здравето, правораздаване - за по-добър стандарт на живот, инстинктивно обръщаме глава към Европа. Затова, естественото място на България е в сърцето на Европейски Съюз. Днес решително можем да заявим,че тези евроизбори са разнообразни от предходните. Защото от 2 години насам светът е друг, Старият континент е друг. Отстояването на позицията ни в Европа не е функционалност на високи децибели, а на причини. С горделивост представям актуалната листа на ПП-ДБ, която съчетава качество, упоритост, опит. Листа, която заслужава да бъде определена ", сподели Никола Минчев.

Кандидатите за народни представители от обединението ПП-ДБ Вяра Тодева, Явор Божанков, доктор Таня Андреева и Стоян Михалев поздравиха софиянци и обявиха своите цели за 50-ото Народно заседание.

" Днес съм тук, в нашия град, за който бях безапелационна, че няма причина боец с шпагин на непозната войска да бъде в центъра на София. Демонтажът на " Паметника на Съветската войска " бе знак за това каква е визията ни за нашата България - европейска и демократична страна, в която никой не е над закона, без непознати тотеми, схеми и далавери. И ще се боря с цялата мощ на закона в идващия парламент, тъй като България може да е друга ", сподели Вяра Тодева, която е претендент за депутат в 23 и 24 МИР София.

" Често слушам: " какъв брой пъти би трябвало да вървим на избори ", " не ви ли омръзна " и разбирам умората, а от време на време даже и разочарованието на хората. Но знаете ли, няма да се откажа да имам вяра, че има смисъл в това, до момента в който България не се трансформира в същински демократична, европейска страна. Знам, че ние можем да я създадем такава и ще се борим по допустимо най-честния метод това да стане действителност ", сподели Таня Андреева , претендент за депутат в 24 МИР в София.

" Предстои ни акция, в която ние ще опитаме да убедим хората, че държавната власт може да се ръководи друго и дадохме добър образец за това на бизнеса и общините. Срещу нас са хора, които ще желаят да запазят остарелия метод на ръководство на държавната власт. Искат да ни убедят в 3 неща: че промени не ни трябват, че няма смисъл да гласуваме и да показват триумфа като крах. Трябва ли в действителност да се убеждаваме, че имаме дълг към нашата татковина да отидем и да гласуваме на 9 юни с номер 14? ", сподели Явор Божанков, лидер на листата на ПП-ДБ в Габрово.
 Снимка 664544
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР