В днешния динамичен и развит свят обучението е постоянен процес

...
В днешния динамичен и развит свят обучението е постоянен процес
Коментари Харесай

Как да спечелиш стипендия за висшето си образование с лятна работа в Lidl?

В днешния динамичен и развъртян свят образованието е непрекъснат развой за всички. За преди малко приключилите учебно заведение в множеството случаи идната стъпка е висшето обучение, което може да бъде истински трамплин за тяхното сполучливо бъдеще. Дипломата от университет постоянно е високо ценена от работодателите и дава съществено конкурентно преимущество на пазара на труда. Затова и един тласък, като стипендия за висше обучение, би бил от огромна изгода за младежа и неговите родители.

Точно такава чудесна премия предлага практикантската стратегия на Lidl , която дава опция на сполучливо присъединилите се претенденти да подсигурят финансово своята първа година на образование във висше образователно заведение в България . Стипендии в размер на 1500 лева ще даде компанията на двама практиканти, посочили мотивация и екипност по време на присъединяване си в програмата.

Срокът за кандидатстване в програмата е до 22 май, като тя е предопределена за всички младежи, навършили 18 години , които желаят да натрупат скъп опит в света на бързооборотната търговия. Периодът, в който ще се организира, е от 1 юли до 31 август, като за първи път претендентите ще могат да избират дали да работят през двата месеца или единствено през един съответен - юли или август. Също по този начин те ще имат опция да избират и времетраенето на своя работен ден - дали да бъде 6 или 8-часов от понеделник до петък.

Тази еластичност дава опция на младежите да се включат по най-удобния за тях метод и да съумеят да балансират сред придобиването на първия си професионален опит и проектите за отдих през ваканцията. Онези практиканти, които изберат двумесечен трудов ангажимент, разполагат и с пет дни неплатен отпуск, които да употребяват за своята лятна отмора или при подготовка за значимите кандидат-студентски изпити.

Освен че ще натрупат процедура в един от водещите ритейлъри в страната и ще имат опция да се приготвят за своето следване във висше образователно заведение, за работата си младежите ще получат и мотивиращо заплащане, 200 лева ваучери за храна, специфични отстъпки в Lidl Plus за интервала на практиката и отпуск за рожден ден, в случай че попада в интервала на програмата.

Също по този начин Lidl насърчава практикантите и с опцията да завоюват атрактивни награди. Трима от участниците в програмата, които в действително време отразяват в обществените мрежи позитивните прекарвания от лятната си процедура, ще получат iPhone 15 Pro, а най-мотивираните от тях ще могат да вземат участие и в лотария за още приятни изненади.

Повече за практикантската стратегия на Lidl за 2024 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР