Новото решение на Coinbase за мащабиране на Етериум (ETH) от

...
Новото решение на Coinbase за мащабиране на Етериум (ETH) от
Коментари Харесай

Блестящото представяне на нов блокчейн засенчи Arbitrum и Optimism

Новото решение на Coinbase за мащабиране на Етериум (ETH) от втори пласт, Base, сложи нов исторически връх във връзка с дневните транзакции в четвъртък.

Base скочи до над 1.8 милиона транзакции на 14 септември, разбивайки предходния си връх от към 1.4 милиона транзакции. Новият план от втори пласт в действителност означи повече транзакции през този ден, в сравнение с общата сума, обработена от съперниците му Arbitrum ( ARB ) и Optimism ( OP ).  

Arbitrum е записал към 500,000 транзакции в четвъртък, а Optimism – към 378,000, съгласно техните съответни блокови откриватели.

Base започва публично предишния месец и се зарежда от Optimism. Coinbase към този момент съобщи, че се надява планът да помогне за включването на над един милиард души в крипто стопанската система.

Борсата означи, че няма проекти за стартиране на мрежов токен, обвързван с Base.  

Към момента на писане на публикацията цената на OP е $1.38. Криптоактивът, заемащ 41-во място по пазарна капитализация, се е повишил с 7% през последните седем дни.

ARB се търгува за $0.824 все още на писане на публикацията. Криптоактивът, заемащ 39-то място по пазарна капитализация, се е покачил с повече от 3% през последния ден, само че е понижен с повече от 8% през последната седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР