Новото попълнение в редиците на Балкан Павлин Иванов изрази своето

...
Новото попълнение в редиците на Балкан Павлин Иванов изрази своето
Коментари Харесай

Павлин Иванов: Имаме потенциал, но все още не сме показали нищо

Новото попълнение в редиците на Балкан Павлин Иванов изрази своето мнение след трагичната победа над Черноморец със 78:76 в мача за третото място на приятелския шампионат в чест на Георги Христов. Ето какво показа националът пред камерата на Sportal.bg :
 Балкан не впечатли, само че изтръгна третото място на шампионата в Ботевград Балкан не впечатли, само че изтръгна третото място на шампионата в Ботевград
“Ние сме нов тим и ще ни би трябвало повече време да се опознаем. Видях, че имаме капацитет, само че към момента не сме посочили нищо. Тепърва би трябвало да навлизаме във форма. Аз към момента съм много зле, тъй като трябваше да умря след Европейското и съм на три тренировки с тима. От мен се изисква да демонстрирам доста повече от това, което демонстрирах досега на този шампионат. Ще дам всичко от себе си, с цел да мога да вляза във форма в най-кратък период.

Сега имаме Суперкупа в понеделник, тъй че ще играем още един мач. Ще излезем за победа и мачът ще се трансформира хем в подготвителен, само че и в това време формален. По-скоро се тормозя за моето физическо положение, тъй като желая по-бързо да вляза в темп. В момента се интересувам напълно от моята форма. Работя и виждам оптимално бързо да си върна ритъма, в който съм бил ”, съобщи Иванов.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР