Новото попълнение на Левски Ривалдиньо, който е син на звездата

...
Новото попълнение на Левски Ривалдиньо, който е син на звездата
Коментари Харесай

Син на бразилска легенда облече екипа на „Левски“

Новото попълнение на Левски Ривалдиньо, който е наследник на звездата на Бразилия от близкото минало Ривалдо, засипа 26-кратните първенци със суперлативи след своето публично показване. Синът на бразилската легенда Ривалдо облече синята фланелка след трансфер от Динамо (Букурещ) и подписа договор за две години и половина.

22-годишният бразилец разкри, че е получил скъп съвет от татко си да премине на " Георги Аспарухов ". Ривалдиньо разгласи огромната си цел с Левски, а тя е единствено една - шампионската купа, съобщи Sporta.bg.

" Чувствам се доста благополучен да съм част от Левски. Знам, че последователите на тима поддържат играчите до дъно и съм сигурен, че ще получа поддръжка и аз. С тяхна помощ ще бъдем доста по-силни. Левски има доста добър треньор, който преди този момент е работил в Лацио. Ще дам всичко от себе си, с цел да му оказа помощ за бъдещите триумфи. Сигурен съм, че има доста неща да науча от него.

Професионалната ми кариера стартира в Можи Мирим в Бразилия. След това играх в Португалия в Боависта. Върнах се още веднъж в Бразилия и се състезавах на Интернационал (Порто Алегре). За последно защитавах цветовете на Динамо (Букурещ). Сега към този момент съм в Левски.

Какви са ми упоритостите? Имам кръвта на победител поради татко ми и задачата ми е да стана първенец с Левски. Посъветвах се с него. Той познава клуба и страната. Изцяло е осведомен с моите каузи и непрестанно ми дава препоръки. Каза ми доста хубави неща, тъй като е бил няколко пъти в България. Според него това е страхотна опция за мен, тъй като съм в най-големия тим в България. Играя център нападател с №9 от старта на кариерата ми, а в Динамо играх с №10, като втори нападател. Там също мога да играя. Пожелавам на почитателите да сме доста щастливи. С ваша помощ ще бъдем доста по-силни, а като се надявам нека се гордеете с мен. Само Левски ", сподели Ривалдиньо пред клубната телевизия на " сините ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР