Ново осветление ще бъде изградено на стадион Георги Бенковски в

...
Ново осветление ще бъде изградено на стадион Георги Бенковски в
Коментари Харесай

Осветление за над 1 млн.лв. ще монтират на стадион ``Г.Бенковски`` в Пазарджик - Общество

Ново осветяване ще бъде построено на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик, като общата стойност на плана е 1 320 000 лева без Данък добавена стойност.

Според кмета на локалната община Тодор Попов построената осветителна система ще обезпечава отмерено систематизиране на осветителния поток по цялата повърхнина на полето и ще покрие нормативните условия за осъществяване на футболни срещи от първа лига.

" Стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик ще има едно от най-новите и най-хубавите осветления в България. Въпросът с осветлението е комплициран, защото желанието ни бе то да е чисто ново и да го използваме повече от 15 години ", разяснява кметът на Пазарджик.

Той заяви още, че следва и полагането на кабели, както и монтирането на нови седалки. Поръчани са 1800 броя, които ще бъдат сложени до края на ноември, а по-късно спомагателни бройки ще бъдат доставени за бранша за посетители.

Тодор Попов добави, че ще бъде направено всичко допустимо последните два домашен мача на футболния клуб от Пазарджик " Хебър " да бъдат изиграни на стадион " Георги Бенковски ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР