Ново изследване разкри кой е най-добрият начин да съчувствате на

...
Ново изследване разкри кой е най-добрият начин да съчувствате на
Коментари Харесай

Най-добрият начин да разберете какво минава през главата на някого

Ново проучване разкри кой е най-хубавият метод да съчувствате на някого. Оказва се, че най-хубавият метод да разберете какво в действителност минава през главата на някого като мисли и страсти е да се поставите на тяхното място.

В действителния живот обаче хората не работят по този начин. Изследването е разкрило, че множеството хора считат, че разчитането на израженията на лицата и езика на тялото е по-добър метод за схващане на прочувственото положение на другите.

Резултатите са пристигнали откакто са били тествани разнообразни способи на разчитане на прочувствени положения.

Въпреки че слагането на мястото на някого е било най-успешно в обезпечаването на прочувствено просветление за това какво изпитва някой в този миг, тази техника не е била оценена задоволително от хората. 

Хората са упорствали с разчитане на лицата и езика на тялото вместо да се слагат на мястото на някого.

При един от тестванията участниците даже са се пробвали да разчетат личните си лицеви изражения от преди месец вместо да се слагат на мястото на другия.

“Най-изненадващото ни изобретение беше, че хората правят същата неточност когато се пробват да схванат себе си. ”

“Те трагично надценяваха какъв брой ще разкрие тяхното лице и подценяваха точността, която щяха да получат в случай че бяха сложили себе си в личното си състояние от преди известно време, ” разясниха доктор Жу и доктор Епли, водещите създатели на проучването. 

Източник: Psy Blog 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР