Ново изследване показва, че нивата на интензивност на упражненията могат

...
Ново изследване показва, че нивата на интензивност на упражненията могат
Коментари Харесай

Физическата активност подобрява мозъчната дейност в средна възраст

Ново проучване демонстрира, че равнищата на активност на упражненията могат да окажат въздействие върху утежняването на когнитивните качества в по-късна възраст.

Според ново проучване, оповестено в Journal of Epidemiology and Community Health, времето, прекарано в умерена и интензивна физическа интензивност в междинна възраст, може да помогне за повишение на мозъчната интензивност.

Новото изследване демонстрира, че равнищата на активност на физическите извършения могат да окажат въздействие върху когнитивните качества в по-късна възраст.

" Физическата интензивност е обвързвана с построяването на когнитивен запас, който забавя настъпването на когнитивен крах в по-късна възраст. Въпреки това всички аспекти на физическа интензивност, в това число интензивността и размерът, понижават през целия живот, което може да има последствия за познавателните качества на по-късен стадий от живота ", се споделя в проучването.

Проучването открива, че равнището на активност е обвързвано с по-добра работна памет и умствени процеси, до момента в който промяната му единствено с 6-7 минути седящо държание е обвързвано с по-лоши когнитивни резултати.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР