Новият временен мендижър на Тотнъм Райън Мейсън застана за пръв

...
Новият временен мендижър на Тотнъм Райън Мейсън застана за пръв
Коментари Харесай

Новият временен мениджър на Тотнъм: Имаме шест мача да променим ситуацията

Новият краткотраен мендижър на Тотнъм Райън Мейсън застана за пръв път пред медиите, откакто размени Кристиан Стелини отпред. Бившият полузащиник би трябвало да приключи сезона отпред на “шпорите ”, защото в понеделник управлението острани някогашния Стелини след пагубното проваляне против Нюкасъл с 6:1. Мейсън, който застава за повторно отпред на лондончани като краткотраен треньор, е изцяло убеден, че е подготвен за тази позиция.
 Официално: Тотнъм изгони и Стелини, различен от асистентите поема тима Официално: Тотнъм изгони и Стелини, различен от асистентите поема тима
“За мен да поема тази работа бе елементарно решение. Чувствам се удобно и не се колебая, че съм подготвен. Това е част от играта. Очаква ни в действителност огромен мач в четвъртък против Манчестър Юнайтед. Моят фокус, играчите и всички в клуба е да се подготвим за конфликта. Случилото се в неделя бе разочароващо, тъй че чакам реакция от футболистите, само че и от всички в клуба. Радвам се, че почитателите бяха обезщетени парично, тъй като те са значими за нас, ние ги ценим и имаме потребност от тях, ” разяснява Райън Мейсън.
 Шефовете на Тотнъм желали Конте да довърши сезона Шефовете на Тотнъм желали Конте да довърши сезона
След това краткотрайният ментор приказва по-конкретно за своите цели и упования, като отхвърли да дава отговор на съответни въпроси за Хари Кейн и неговото настояще и бъдеще в отбора. Капитанът на Англия има контракт единствено за още един сезон, а от седмици е настоятелно свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед.
 Играчите на Тотнъм с послание към почитателите, връщат им парите Играчите на Тотнъм с послание към почитателите, връщат им парите
" Имаме шест мача, с цел да се опитаме да променим обстановката и да влезем в малко по-положителна серия. Аз имам вяра в тази група, както и в този футболен клуб. Надявам се, че ще можем да покажем това на терена. Хари Кейн? Не става въпрос за обособен човек, а за цялата група от играчи и клуба като цяло. Сезонът към момента не е завършил. Фокусът не е върху самостоятелни играчи, а върху цялата група и това няма да се промени. В клуб като този постоянно има спекулации. Ние обаче би трябвало да сме покрай тимовете пред нас и да го покажем на терена. Моят фокус е върху тима, нямам желание да чувам външни говорения. Трябва да се съсредоточим върху нашата работа и върху това да реализираме резултати на терена, ” съобщи краткотрайният ментор на Тотнъм.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР