Новият треньор на Олимпик Марсилия Андре Вилаш-Боаш ще вкуси за

...
Новият треньор на Олимпик Марсилия Андре Вилаш-Боаш ще вкуси за
Коментари Харесай

Ерата "Вилаш-Боаш" в "Олимпик" Марсилия започва с домакинство на "Реймс"

Новият треньор на " Олимпик " Марсилия Андре Вилаш-Боаш ще вкуси за първи път от " Лигата на гениите " през днешния ден. Френският гранд приема " Реймс " вкъщи на " Велодром " в първия си мач от новия сезон в Лига 1. Срещата е от 18:30 ч. и ще бъде излъчена онлайн по RING.

Вилаш-Боаш има желанието да върне усмивките на марсилци след турбулентния минал сезон. Позитивният резултат на 41-годишния треньор към този момент се вижда. Тимът се показа добре в лятното си турне на американска земя и макар че отстъпи с 0:1 от " Наполи " почитателите могат да бъдат удовлетворени.

Португалският експерт взе в първия тим няколко момчета от академията. Междувременно Марио Балотели ще си търси късметa другаде, а Вилаш-Боаш се оглежда за нови варианти в нахлуване. Сред тях е новата роля в офанзива на Димитри Пайе. Вероятно точно той ще поведе нападението на домакините против " Реймс ", а новото попълнение Дарио Бенедето се чака да дебютира идната седмица.
" Олимпик " Лион със зрелищен триумф над " Монако " в откриващия мач от Лига 1 (ВИДЕО) "Хлапетата " завоюваха безапелационно като посетител в дербито от първия кръг
Отборът на " Реймс ", който приключи на осмо място при завръщането си в елита предишния сезон, направи мощна подготовка и не загуби нито една контрола.

В неделя по RING ще бъдат излъчени още три срещи от първия кръг в Лига 1. От 16:00 ч. " Лил " приема " Нант ", от 18:00 ч. противникът на " Локомотив " Пловдив в Лига Европа - " Страсбург ", е хазаин на " Метц ", а от 22 ч. първенецът ПСЖ открива акцията вкъщи против " Ним ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР