Новият търг за юбилейните медали по повод 60-ата годишнина на

...
Новият търг за юбилейните медали по повод 60-ата годишнина на
Коментари Харесай

Пускат в продажба юбилейните сребърни медали на Наско Сираков

Новият търг за юбилейните медали във връзка 60-ата годишнина на Наско Сираков ще се организира на 17 ноември на първата по рода си NFT платформа у нас, NFT Credo.

Втората част от аукциона за сребърните продукти, напълно отдадени на голмайстор №1 в историята на ПФК Левски, стартира на емблематичната за българския футбол дата, на която България се класира за Световното по футбол в Съединени американски щати през 1994 година Наред с колекционерските предмети, за първи път налични за закупуване ще бъдат и 600-те NFT-та на Сираков от неповторимата сбирка „ Легенди “.

Всеки понеделник и четвъртък на уеб страницата https://nftcredo.com/ ще бъдат пускани по два медала в продажба. Началната цена на сребърните продукти със сериен номер от 11 до 20 ще бъде 1000 лв.. Всяка последваща серия от по 10 медала – с номера от 21 до 30, от 31 до 40, от 41 до 50 и от 51 до 60, ще бъде с по-висока първична стойност.

На първия търг през август бяха продадени два медала. Собственици на скъпите колекционерски предмети станаха Иво Нишанов и Станимир Станкев. Двамата одобриха новите си придобивки персонално от мажоритарния притежател на ПФК Левски, който ги приветства в клубния музей на стадион „ Георги Аспарухов “.

Наско Сираков получи от генералния спонсор на „ сините “ – Palms Bet, 60-те сребърни медала във връзка юбилея си. Той реши да задържи за себе си първите 10, а останалите 50 даде да бъдат пуснати в продажба на платформата NFT Credo. Бъдещите им притежатели не просто ще държат скъп продукт в ръцете си, само че и ще поддържат финансово обичания си клуб. Всички средства, генерирани от продажбата на медалите, ще бъдат безплатно дарени на ПФК Левски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР