Новият старши треньор на ЦСКА Нестор ел Маестро даде първото

...
Новият старши треньор на ЦСКА Нестор ел Маестро даде първото
Коментари Харесай

Ел Маестро: ЦСКА е велик отбор, имам недовършена работа в клуба

Новият старши треньор на ЦСКА Нестор ел Маестро даде първото си изявление, откакто се завърна в клуба. Той застана пред медиите в Румъния, където на следващия ден " армейците " ще изиграят своя мач-реванш в шампионата Лига на конференциите.

Най-титулуваният български тим загуби първия дуел с 0:2 и ще се опита да вземе реванш. Треньорът съобщи, че обича доста ЦСКА и че има незавършена работа в клуба.

" Дани Ганчев ми се обади след мача в четвъртък към среднощ и без да го премислям взех аероплан и бях в София сутринта, тъй като този ЦСКА е доста огромен клуб. За доста треньори е огромна чест да бъде треньор на ЦСКА. За мен усещам, че имам незавършена работа в ЦСКА, където се усещам като вкъщи си. Обичам доста този популярен клуб и въобще не размишлявах ".
 Снимка 628492
Източник:

Съжалявам, че моят български не е задоволително добър, с цел да мога да дава отговор на всеки въпрос на 100 %. Много клубове сменят треньорите си постоянно. Това е част от работата ни. Специално на Балканите, това е нещо обикновено. Но позитивното е, че нещата в ЦСКА се трансформират. Саша Илич стартира и приключи цялостен един сезон, което е стъпка в вярната посока ".

" Имахме четири доста интензивни дни и свършихме доста работа. Фокусът ни беше върху мача на следващия ден. Но сезонът продължава и след на следващия ден, без значение от резултата. Отговорът, който видях в играчите, беше позитивен. Искам тимът да играе друг жанр, в съпоставяне от предходната година и от преди пет години, когато бях тук. Без да ви споделям прекалено много, ще играем по по-активен метод, по метод, който е по-подходящ за клуб като ЦСКА, към който има такива упования ".

" Винаги съм удовлетворен от играчите, с които разполагам. Аз съм треньор, който постоянно се приспособява към решенията на клуба. Но това, което видях това лято, беше огромна инвестиция от страна на притежателите. Дойдоха някои фантастични играчи, в този момент би трябвало да ги подредим в вярната идея доста бързо. Това ще бъде ключът към триумфа този сезон ".
 След тапи, проливен дъжд и доста завои, ЦСКА стигна до Брашов
След тапи, проливен дъжд и доста завои, ЦСКА стигна до Брашов

В 19:00 стартира тренировката на " армейците "

" Трудно е да се съпоставят двата тима и не е почтено. Аз оформям персонална връзка с играчите си. Ако кажа, че единният ми тим е бил по-добър от другия, няма да се усещам добре и това няма да е почтено по отношение на футболистите, с които разполагах предния път. Но в този момент имаме фантастична група, с която е доста занимателно да се работи. Моите упования са като на клуба и почитателите - допустимо най-високи. Със сигурност на следващия ден ще бъде доста мъчно да продължим. Ще бъде доста мъчно да спечелим Купата и шампионата, само че това е нещото, което всички чакат и одобряват. Вярвам, че с доста работа и малко шанс можем да го създадем. Не сме упражнявали особено дузпи ".

" След 2019-а година работих в три огромни клуба в три разнообразни страни. И сигурно имам повече пари и повече опит. Шегувам се. Със сигурност в този момент съм по-добър треньор. Сега, на 40 години, с пет куба зад тила си, съм под-добър, в сравнение с бях на 35 и единствено един клуб. През тази години и половина футболът ми липсваше. И през тази седмица още веднъж се усещам жив. Обратно на терена съм и това ме прави доста благополучен ".
 ЦСКА ще търси поврат против Сепси с нови фланелки
ЦСКА ще търси поврат против Сепси с нови фланелки

От клуба демонстрираха втората си фланелка

" Не желая да споделям кой ще е втори капитан на тима. Имаме няколко контузени капитани. Вашият въпрос е все едно да ме питате кой е ще е петия и шестия капитан и това не е толкоз значимо ".

" Всички, които са тук, са подготвени да играят. Амос Юга се труди доста, с цел да се върне назад. Последната информация, която имах е, че ще възобновяване му ще отнеме сред три седмици до към месец. ", сподели още Ел Маестро.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ, делегат на ТОПСПОРТ в Румъния
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР