Новият старши треньор на - Ралф Рангник, даде . Той

...
Новият старши треньор на - Ралф Рангник, даде . Той
Коментари Харесай

Вижте какво предстои на Рангник до края на 2021 г. - Юнайтед ще изиграе 7 мача

Новият старши треньор на - Ралф Рангник, даде . Той ще дебютира отпред на " алените дяволи " още през идния уикенд. Отборът му приема Кристъл Палас на " Олд Трафорд " в неделя (5.12.) от 16:00 ч. българско време.
Нека погледнем какво следва на немския експерт до края на 2021 година!
* Рангник поема Юнайтед от Майкъл Карик, който бе отпред на отбора единствено за три мача, в които не позволи загуба - 2:0 против Виляреал, 1:1 с Челси и 3:2 против Арсенал. В момента " алените дяволи " заемат седмото място с 21 точки след 14 изиграни мача (голова разлика: 24-24).
- 5.12. Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас
- 8.12. Манчестър Юнайтед - Йънг Бойс (Шампионска лига)
- 11.12. Норич - Манчестър Юнайтед
- 14.12. Брентфорд - Манчестър Юнайтед
- 18.12. Манчестър Юнайтед - Брайтън
- 27.12. Нюкасъл - Манчестър Юнайтед
- 30.12. Манчестър Юнайтед - Бърнли

Програмата е наситена, както и на всички останали тимове във Висшата лига, само че както се вижда, пред Ралф Рангник не следва нито един чак толкоз сложен тест. Той ще има опция да започва със серия от победи, която би върнала Юнайтед в Топ 4.
Германецът сигурно би трябвало да е признателен на Майкъл Карик, който единствено за 3 срещи съумя да повдихне духа на играчите и те демонстрираха по-добро равнище спрямо последните мачове под управлението на Оле Гунар Солскяер. Интересно е да се означи, че в последна сметка след близо 12-годишен престой като футболист и треньор в него.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР