Причината е, че служителите на Облстното пътно управление са допуснали

...
Причината е, че служителите на Облстното пътно управление са допуснали
Коментари Харесай

Асфалтираха мястото на катастрофата с колата на НСО - шефът на пъ...

Причината е, че чиновниците на Облстното пътно ръководство са позволили да бъде асфалтирана правата от пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни стана тежката злополука с кола на НСО.

 

Министър Коритарова е изпратила сигнал до прокуратурата за дейностите на чиновниците и на компанията, направила ремонта.

Служителите от ОПУ-Варна със своите дейности или бездействия са позволили асфалтирането на част от права на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни имаше тежък пътен случай, който приключи със загуба на човешки живот. Коритарова изпрати и сигнал до прокуратурата за дейностите на чиновниците и на компанията направила ремонта – ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ, в което вземат участие „ ХИДРОСТРОЙ “ АД и „ ТРАНСТРОЙ-ВАРНА “ АД.

 

Жители на град Аксаково потвърдиха, че през почивните дни от Областното пътно ръководство във Варна са преасфалтирали пътя до града, в това число в региона, където стана тежката злополука с автомобил на НСО, при която почина 63-годишен мъж.

 

Преасфалтирането на сектора е станало в събота и неделя. Премиерът Димитър Главчев е изискал от министъра на районното развиване Виолета Коритарова да извърши незабавна инспекция по отношение на тази информация. Министър-председателят чака незабавен порядък писмените пояснения на министъра, както и какво наказване ще бъде наложено на виновните за вземането на това решение. 

 

Директорът на регионално пътно не вдигаше телефона си, а по-късно беше изключен. От организация " Пътна инфраструктура " оповестиха, че по-късно ще дадат съответна информация за случая. По предварителна информация това преасфалтиране е било планувано и няма връзка с злополуката. От военната прокуратура също споделиха, че ще извършат инспекция на място.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР