Новият сервизно-продажбен комплекс на BMW и MINI е уникално съоръжение

...
Новият сервизно-продажбен комплекс на BMW и MINI е уникално съоръжение
Коментари Харесай

Новият шоурум на BMW в София струва 15 млн. евро

Новият сервизно-продажбен комплекс на BMW и MINI е неповторимо оборудване и неповторима инвестиция, съобщи ръководещият шеф на „ М Кар Груп “ Орлин Младенов.

Оторизираното дилърство „ М Кар София “ е ситуирано върху 11 000 кв. м разгърната застроена повърхност. То се издига на 4 етажа, сертифицирано е по най-новите стандарти на BMW Group, а инвестицията за построяването му се равнява на 15 милиона евро.

В модерния и моден интериор на „ М Кар София “ са ситуирани настоящите модели BMW, BMW i, BMW M и MINI, цялостната гама BMW Lifestylе & аксесоари, както и машинален сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с съоръжение за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW, BMW i, BMW M и MINI коли, тенекеджийски и бояджийски услуги.

„ М Кар София “ е петото оторизирано BMW-дилърство от фамилията на „ М Кар Груп “. Първото дилърство на „ М Кар Груп “ е намерено и записано в Пловдив през 2001 година– „ М Кар Пловдив “. Следва такова във Варна (2006), Плевен и Скопие (2014), като „ М Кар Скопие” е държи правата за марките BMW и MINI и в Косово.

Сервизът в комплекса е извънредно съвременен и предлага 11 подемника в сервизното (единият е за бронирани машини до 5 тона), както и 3 подемника, на които се прави първичният оглед в наличие на клиента. Дилърството подсигурява богато стоково съществуване на аварийни елементи, като на клиентите се предлага безвъзмездна услуга „ хотел за гуми”.

Плановете на дилърството за тази година са за реализация на най-малко 300 автомобила с марката BMW и 50 с марка MINI.

19 нови модела от Skoda в идващите 2 години

Ford и Alibaba лансираха вендинг автомат за коли
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР