Новият селекционер на националния отбор по футбол Красимир Балъков е

...
Новият селекционер на националния отбор по футбол Красимир Балъков е
Коментари Харесай

Красимир Балъков и жена му живеят разделени

Новият селекционер на националния тим по футбол Красимир Балъков е четвъртият от „ златното потомство “, който застава отпред на България, като преди него това сториха Христо Стоичков, Любослав Пенев и предшественикът му Петър Хубчев, припомня HotArena.

Преди това той беше треньор на тима в своя роден град Велико Търново „ Етър “. Бала, както го назовават, е окуражен да потвърди качествата си на селекционер, а и има поддръжката на обичаната си жена Кати Фогел.

Двамата не престават да са дружно макар упоритите клюки, че той я е зарязал и към този момент има нова обич.

Единственият проблем във връзката им е, че не живеят под един покрив, тъй като германката е в родината си и постоянно пътува до Арбанаси, където Краси има първокласна къща. Той също пътува непрекъснато, с цел да се вижда с половинката си, писа „ Галерия “.

Заради нея се разведе със брачната половинка си Татяна, с която бяха фамилна двойка през цялата му кариера още от престоя му в „ Етър “. Тогава Кати работеше като служителка в счетоводството на католическото приятелство.

Срещнахме се и още от първия взор стартира да се усеща, че си пасваме, и по този начин от години сме един до различен. Изключително добра жена. Ценя характера, тъй като е човек, на който мога да разгадавам. Съвсем инцидентно се срещнахме, както стават хубавите работи “, споделя Балъков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР