Новият ресор на Мария Габриел в сравнение на ресорите, които

...
Новият ресор на Мария Габриел в сравнение на ресорите, които
Коментари Харесай

Социалистите с първи думи за новия пост на Мария Габриел

Новият сектор на Мария Габриел в съпоставяне на ресорите, които получиха наши прилежащи страни, е важен в границите на общия бюджет на Европейски Съюз, само че спрямо първичните благоприятни условия, които България можеше да получи – е по-слаб за нас. Това съобщи на брифинг в централа на Българска социалистическа партия Деница Златева.

„ Предложенията към българската страна започнаха с един доста по-голям сектор, този на висшия представител по вътрешна политика и сигурност. Премиерът го отхвърли, тъй като този сектор не разпределял средства. След това се заприказва за сектор „ Земеделие”.

Румен Радев с парещ коментар за новия сектор на Мария Габриел

Аргументът на министър-председателя беше, че средствата там са авансово разпределени и този сектор не съставлява интерес за нас”, напомни тя.

Брюксел реши! Това е новият сектор на Мария Габриел

Златева изрази вяра, защото сме на предпоследно място измежду страните членки на равнище по внедряване на нововъведения, имайки комисар, който дава отговор за нововъведенията и за младежта, ще докара до по-приоритетно потребление на тези средства за развиването на този значим бранш.

Много е значимо този сектор да бъде изпълнен със наличие, да има и съответни изгоди за нас като страна членка”, безапелационна бе тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР