Новият програмен директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков ще

...
Новият програмен директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков ще
Коментари Харесай

Емил Кошлуков става водещ по БНТ от понеделник

Новият програмен шеф на Българската национална телевизия Емил Кошлуков ще бъде и водещ в малкия екран от идната седмица. Той ще заеме мястото на Аделина Радева в публицистичното предаване " Още от деня " и ще се редува в ефира с другия водещ Поли Златарева. Първото му предаване ще е в понеделник, 8 януари, научи " Дневник ".

В петък стана известно, че телевизионната водеща, известна от ефира на Българска национална телевизия, Аделина Радева отива в " Нова телевизия ". Там по информация на вестник " 24 часа ", който заяви и за новата позиция на Кошлуков, Радева ще води утринния блок " Здравей, България " с Виктор Николаев. Промените обаче не са публично доказани от двете национални малките екрани и се чака това да стане на следващия ден.

Емил Кошлуков беше назначен за програмен шеф през декември, като в отговорностите му влиза стратегическото обмисляне на главния канал на Българска национална телевизия. Той беше и един от претендентите за общоприет шеф на държавната национална телевизия в състезанието, извоюван това лято от Константин Каменаров. От документите, подадени в него, стана известно, че в последната година Кошлуков е бил програмен шеф на малкия екран на партия " Атака " - " Алфа ", което влизаше в несъгласие с условията претендентът да няма политически обвързаности, писа " Капитал ". Още по-рано Кошлуков бе изпълнителен шеф на оповестените в неплатежоспособност канали TV7 и News 7, както и в управителния им съвет. До предходната година той водеше и предаването " Факторът Кошлуков " по " Канал 3 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР