Новият престолонаследник на Саудитска Арабия, 31-годишният принц Мохамед бин Салман

...
Новият престолонаследник на Саудитска Арабия, 31-годишният принц Мохамед бин Салман
Коментари Харесай

Новият престолонаследник на Саудитска Арабия категоричен: Можем да унищожим руските сили в Сирия за 3 дни, ще поставим ултиматум на Путин!

Новият престолонаследник на Саудитска Арабия, 31-годишният принц Мохамед бин Салман ал Сауд направи за пресата някои изявления, засягащи външната политика, оповестява AWDnews.com като се базира на формалната организация на Рияд Saudi Press Agency.

„ Аз считам, че в Сирия има доста терористични групи, които следва да бъдат премахнати. Но руснаците се пробват да популяризират тероризма в Близкия Изток. Не е мъчно да се разбере по какъв начин тези терористи са въодушевени от обстоятелството, че Русия оказва помощ на терористите, нападайки опълченците от Сирийската свободна армия”, цитира изданието думите на престолонаследника.

" Саудитска Арабия няма повече да се отнася меко към Русия, ние ще сложим ултиматум на Путин. Ако русия продължи безразборните си бомбардировки, ние би трябвало ясно да покажем, че ще вземем ограничения без значение от огромните затруднения за въздържане на силите ѝ. Русия би трябвало да знае и помни, че нашите военни благоприятни условия са задоволителни, с цел да унищожим съветските войски в Сирия за 3 дни”, безапелационен е принц Мохамед бин Салман ал Сауд.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР