Новият правосъден министър може да се казва Екатерина Захариева. Такова

...
Новият правосъден министър може да се казва Екатерина Захариева. Такова
Коментари Харесай

Предположение: Близка до Бойко Борисов жена ще замени Данаил Кирилов

Новият правосъден министър може да се споделя Екатерина Захариева. Такова съмнение изрече пред “Евроком ” съпредседателят на “Демократична България ”.
По думите на Иванов, което може да се употребява като съображение точно тя да наследи на поста Данаил Кирилов, който по-рано през днешния ден подаде оставката си.
 Христо Иванов: Няма значение, когато замениш един анимационен воин с различен Христо Иванов: Няма значение, когато замениш един анимационен воин с различен
Няма никакво значение, когато един анимационен воин бъде сменен с различен анимационен воин. Проблемът е безсмислието и слугинстването п...
Иванов отхвърли да е наричал в миналото с обидни прозвища правосъдния министър в оставка Данаил Кирилов, както и да му е лепнал прякора " Барни Ръбъл ". " Не съм наричал в никакъв случай Барни Ръбъл Данаил Кирилов.
Аз стачкувам за това, че той пази правата на Ахмед Доган в Росенец. Никога не съм приказвал за " Семейство Флинтстоун ", а за " семейството " Борисов-Гешев ", сподели още Христо Иванов.
Преди време в ефира на bTV Захариева разгласи, че не би останала в експертен кабинет без водача на ГЕРБ Бойко Борисов да е министър председател.
Друг вероятен вид съгласно медийни изявления е шефката на Комисията по правни въпроси Анна Александрова. Тя оглави Комисията през април предходната година, откакто нейният ръководител Данаил Кирилов стана правосъден министър.
 Политически зоопарк: Кирилов е следващата пионка, която Борисов пожертва " Политически зоопарк ": Кирилов е следващата пионка, която Борисов пожертва
Данаил Кирилов подаде оставка като министър на правораздаването след диалог с министър-председателя Бойко Борисов. Той бе подложен на критика от п...
Тя не е от най-популярните лица на ГЕРБ, само че съгласно информацията
За Анна Александрова се заприказва около поправките в Изборния кодекс, за които Българска социалистическа партия оповестиха, че целят да обезпечат служебна победа на ръководещите за изборите. Те бяха импортирани в последния миг сред двете четения на законопроекта, до момента в който съществена тематика в него бяха преференциите и за известно време останаха незабелязани.
. Мотивът – съдът имал доста работа, а някои от решенията не били от негова компетентност.
Предложението, подписано от Александрова, разреши в случай че Върховен административен съд анулира решение на ЦИК, изборната комисия е задължена да вземе ново, само че не с болшинство от две трети, а с гласовете на половината плюс един от членовете ѝ. Същото ще важи и за обжалвани решения на районните изборни комисии.
 AFP: Българският министър председател уволни правосъдния министър, с цел да избави кожата си AFP: Българският министър председател уволни правосъдния министър, с цел да избави кожата си
Премиерът на България Бойко Борисов уволни министъра на правораздаването, намиращ се под напън, с цел да се опита да спре продължаващите със...
Първоначалната концепция беше решенията да се взимат с гласовете на повече от половината от присъстващите, само че тя отпадна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР