Новият помощник-треньор на ЦСКА Александър Гицов се сбогува емоционално с

...
Новият помощник-треньор на ЦСКА Александър Гицов се сбогува емоционално с
Коментари Харесай

Новият треньор в ЦСКА благодари на бившия си клуб

Новият помощник-треньор на ЦСКА Александър Гицов се сбогува прочувствено с някогашния си австрийски клуб Флоридсдорфер Атлетикспор-Клуб (ФАК), който се състезаваше във втора дивизия.

" На първо място желая да благодаря на целия клуб, тъй като тази стъпка нямаше да е допустима, в случай че ФАК не ми даде късмет и доверие преди четири години и половина. Клубът ме разви и ме трансформира в треньора, който съм в този момент и с помощта на него ме виждат и признават други клубове ", разяснява Гицов пред уеб страницата sportreport.biz.

" Когато пристигнах във Флоридсдорф, бях в сложен миг, тъй като бях изпаднал с дилетантите от Хорн, а преди този момент нещата също не вървяха добре. Тогава ФАК ми даде втори късмет. Но мога да кажа с цялостна увереност, че постоянно съм давал 100 %. Оставам почитател на ФАК и, както се споделя, постоянно има втора среща в живота ", сподели още българският експерт. 

Алексендър Гицов бе поканен в екипа на Нестор Ел Маестро при втория престой на експерта на " Българска войска ". Сърбинът с британско гражданство познава българина от престоя си в австрийския Щурм Грац. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР