ЦСКА и Лудогорец очаквано загубиха две от звездите си –

...
ЦСКА и Лудогорец очаквано загубиха две от звездите си –
Коментари Харесай

Каранга изгоря за шест мача!

ЦСКА и Лудогорец предстоящо изгубиха две от звездите си – Фернандо Каранга и Бърнард Текпетей, за остатъка от сезона.

Двамата бяха осъдени с общо 10 мача от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз след дуела сред „ орлите “ и „ армейците “, в който двамата бяха изгонени след кавга по време на срещата в Разград.

Каранга отнесе по-голямата глоба и няма право да играе в общо 6 мача и бе санкциониран с 1400 лв., до момента в който Текпетей ще би трябвало да 1000 лева санкция и „ изгоря “ за 4 мача.

Наказанието на бразилеца идва по две посоки – за 4 и 2 мача, като той има право да апелира тези 4 мача, каквото право има и ганайската звезда на „ орлите “.

Ето какво написаха от Дисциплинарната комисия към БФС:

„ За получен червен картон за удар с ръка в региона на лицето на неприятелски играч при спряна игра, на съображение член 22, ал.2, б. Е, предложение 4 от Директива за птиците /2023/2024/ – ДК санкционира Бернард Текпетей – играч на Лудогорец със прекъсване на спортни права за 4 срещи и санкция в размер на 1000 лв..

Решението предстои на обжалване пред Апелативна комисия в 7 /седем/ дневен период от уведомлението.

За получен червен картон за удар с ръка в региона на лицето на неприятелски играч при спряна игра, на съображение член 22, ал.2, б. Е, предложение 4 от Директива за птиците /2023/2024/ – ДК санкционира Луис Фернандо Да Силва Монте – играч на ЦСКА със прекъсване на спортни права за 4 срещи и санкция в размер на 1000 лв..

Решението предстои на обжалване пред Апелативна комисия в 7 /седем/ дневен период от уведомлението.

Пожарна охрана ДОКЛАД – дефинитивни и не подлежащи на обжалване:

За наплюване на неприятелски играч, на съображение член 22, ал.2, б. И, предложение 4 от Директива за птиците /2023/2024/ – ДК санкционира Луис Фернандо Да Силва Монте – играч на ЦСКА със прекъсване на спортни права за 2 срещи и санкция в размер на 400 лв. “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР