Новият парламент ще бъде може би дори още по-фрагментиран от

...
Новият парламент ще бъде може би дори още по-фрагментиран от
Коментари Харесай

Ива Митева: Новият парламент ще бъде може би дори още по-фрагментиран от предишния

" Новият парламент ще бъде може би даже още по-фрагментиран от предходния ". Това съобщи претендентът за народен представител от гражданската квота на " ИТН " Ива Митева в " Тази заран " по btv.

По думите й партиите, с които Има Такъв Народ има предпочитание да се коалира, са " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", " Българска социалистическа партия за България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ", в случай че последната успее да мине 4-процентната преграда. Митева съобщи още, че не има вяра на прогнозите на социологически организации, че " ИТН " ще бъдат четвърта мощ на идните парламентарни избори, защото вижда напълно разнообразни настроения и огромна поддръжка при срещите си с гласоподаватели.
 Кога Ива Митева ще се откаже от политиката? Кога Ива Митева ще се откаже от политиката?
Председателят на 45-ото и 46-ото Народно заседание Ива Митева съобщи, че може да се отдръпна от политиката, в случай че и след изборите на 14 ноем...

Ива Митева добави още, че няма терзания по отношение на вероятни операции с машинния избор. " Смятам, че ЦИК е самостоятелен орган и ще създаде едни почтени и транспарантни избори. Машините демонстрираха, че работят. Софтуерът е надъхан вярно, съгласуван е с Изборния кодекс и не би трябвало да има никакви операции ", акцентира тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР