Новият носител на младежката интерконтинентална титла на WBC в полусредна

...
Новият носител на младежката интерконтинентална титла на WBC в полусредна
Коментари Харесай

Борислав Велев: Повикаха ме за боксова круша, но не знаеха, че крушата удря силно

Новият притежател на младежката интерконтинентална купа на WBC в полусредна категория Борислав Велев сподели шампионския си пояс в боксовата зала на “Герена ”. 23-годишният боксьор показа своето мнение, откакто нокаутира албанеца Амарилдо Врая в първия рунд на галавечерта в Тирана, с цел да завоюва най-значимия колан в кариерата си досега.
 Борислав Велев сподели купата на WBC Борислав Велев сподели купата на WBC
“Почти не получих удар. Моят персонален управител Васко Алексеев направи тази връзка с албанците и ме предложи да се удрям за купата. Те в началото отхвърлиха, след което той отново ме е предложил. Те са си помислили и в последна сметка са се навили. Техните думи бяха: “риск печели, риск губи ”. Викнали са ме за боксова круша, само че не знаят, че боксовата круша удря мощно.

Ние в началото отложихме мача заради травма в лявата ръка. Отменихме мача от 30 юли за 25 август. Горе-долу към два месеца и половина се подготвяхме на цялостни обороти.
5  Борислав Велев сподели купата на WBC
Все още нямам последващо присъединяване на галавечер. Предполагам, че в околните седмици ще има някакво развиване. Имам голямото предпочитание да играя с Флориан Марку, той кралят на Албания. Аз желая да се трансформира в кошмара на Албания. Не желая да споделям нищо неприятно за албанците, само че неговото място в ранглистата ми харесва и желая да го взема ”, съобщи Велев.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР