Новият нападател на Манчестър Юнайтед Ваут Вегхорст е на мнение,

...
Новият нападател на Манчестър Юнайтед Ваут Вегхорст е на мнение,
Коментари Харесай

Вегхорст: Ще бъда добро попълнение за Юнайтед

Новият нападател на Манчестър Юнайтед Ваут Вегхорст е на мнение, че стилът му на игра подхожда на отбора и той ще бъде сполучливо попълнение на " Олд Трафорд ". 

Нидерландецът мина при " алените дяволи " чартърен от Бърнли до края на сезона и изгледа от трибуните успеха с 2:1 над Манчестър Сити през уикенда. Според Вегхорст обаче неговите мощни страни могат да оказват помощ на тима да реализира още по-големи триумфи.

" Мисля, че най-силната страна от играта ми е пресирането. Особено добър съм без топка, когато би трябвало да слага съперника напрегнат ", сподели Вегхорст.

" Това е нещо, на което аз съм кадърен и което мениджърът Ерик загар Хаг изисква. Той желае да играем нападателно, да бъдем високо по терена и да опитваме да си върнем топката оптимално бързо. Мисля, че мога да оказа помощ доста на тима с това ", добави Вегхорст.

Той желае да се потвърди след незадоволителния си престой в Бърнли през предишния сезон, когато вкара единствено два гола. 

" За мен британският футбол в никакъв случай не е бил затворена глава, а незавършена. Първият ми престой тук не се получи, само че съм гладен за изява и да оказа помощ на тима. В момента отборът се намира в доста добра серия. Последните няколко месеца са доста положителни за Юнайтед и желая да изиграя моята роля за постигането на триумфи. Очакванията ми, както и тези на мениджъра, са да печелим титли. Все още играем на четири фронта, тъй че единствената цел за клуб като Манчестър Юнайтед е спечелването на четири трофея ", приключи Вегхорст.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР