Новият нападател на Левски Роналдо даде интервю за клубния канал.

...
Новият нападател на Левски Роналдо даде интервю за клубния канал.
Коментари Харесай

Роналдо: Ще нося фланелката на Левски с достойнство

Новият нападател на Левски Роналдо даде изявление за клубния канал. Бразилецът показа първите си усещания от престоя в България и лагера на " сините ".

- Роналдо, добре пристигнал в Левски! Как се чувстваш няколко дни откакто се причисли към тима?

Благодаря, усещам се доста добре, цялата организация по посрещането ми беше прелестна, бях признат доста добре и ще направя всичко допустимо, с цел да оправдая признанието и постоянно да излизам като победител.

- Какво те накара да избереш предлагането на Левски?

Историята на клуба, най към този момент, както и тази чудесна аудитория, която кара всеки състезател да се усеща благополучен, да се усеща удобно да играе и аз съм един същински щастливец да бъда тук. Със сигурност всеки състезател има фантазия да играе тук.

- Какви са задачите, които си поставяш със синия екип?

Когато сте тук сигурно задачите са огромни, да работим интензивно, с цел да можем да преминем през тази фаза сполучливо, а самостоятелните цели, които желая да реализира са повече голове. Но преди всичко мисля да оказвам помощ за общите цели и по-късно да мисля за персоналните.

" Синият " Роналдо: Кръстен на Феномена и озовал се на " Герена "

Вярва в Бог и обича майка си

- Публиката на Левските одобри доста топло в контролата в събота. Беше ли квалифициран за такова посрещане?

Всъщност не бях, за първи път в другарски мач публиката беше толкоз гореща и се усещах доста добре, към момента съм нов, само че се усещах доста удобно да играя. И доста желая и имам убеденост, че ще имаме доста победи и още мотиви за такова отношение.

- В Левски има двама твои сънародници. Това оказва помощ ли ти за акомодацията?

О да, несъмнено ще ми помогне, аз ги познавам и двамата, те са доста положителни като хора, невероятни футболисти и адаптирането ми ще бъде доста по-лесно, в сравнение с съм си представял.

- Успя ли да усетиш методите на работа на старши-треньора Станимир Стоилов?

Да, виждам какви са методите му, към момента се приспособявам, само че той ми оказва помощ и направлява, признателен съм му за доверието и единствено да няколкото дни, в които съм с тима съумях да усетя какъв брой е добър той.

- Коя е обичаната ти позиция на терена?

Аз просто обичам да играя, дали отляво, дали отдясно или в центъра, значимото е да ходя напред, където треньорът реши, че е най-добре в дадения миг.

- Ще имаш опция да играеш в европейските шампионати. Наясно ли си какъв тим е противникът ни ПАОК?

Никога не съм си представял, че ще играя такива мачове, само че това е огромна опция, знам, че ще бъде мъчно, само че би трябвало да се работи, имам време и с Божията помощ да успеем да излезнем спечелили.

- Как получи името Роналдо?

Името ми са го избрали татко ми и неговия брат, които доста са харесвали Роналдо Феномена, който през 2000-та се е отличавал доста и е изпъквал пред всички останали. Щастлив съм, че нося това име. Когато въвеждам голове ги обричам на брат ми, който умря.

Какво искаш да кажеш на последователите на Левски?

- Искам да кажа, че няма да е елементарно, за един бразилец като мен да сбъдне една фантазия, само че че ще дам всичко от себе си и когато това се случи ще бъда доста благополучен. И че фланелката на Левски ще бъде носена от мен с огромно достолепие.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР