Новият мениджър на английския Лийдс Юнайтед Джеси Марш няма да

...
Новият мениджър на английския Лийдс Юнайтед Джеси Марш няма да
Коментари Харесай

Джеси Марш: Не е нужно да съм като Биелса в Лийдс, аз съм различен

Новият управител на британския Лийдс Юнайтед Джеси Марш няма да следва методите та предшественика си Марсело Биелса. Американецът показа, че почита работата, която аржентинецът свърши при йоркшиърци и не се тормози, че наследява на поста треньор от статута на Биелса.

„ Марсело промени манталитета на клуба. Трябва да оценим нещата, които той правеше добре, само че аз не би трябвало съм Марсело Биелса. За мен е по-важно да дам на тима това, от което има потребност, с цел да пораства. Уважавам Марсело и съм научил доста от него, само че аз съм друг и имам личен жанр “, сподели Марш на първата си конференция като ментор на Лийдс.

Марш, който подписа контракт до юни 2025 година, ще дебютира в събота, когато неговият отбор гостува на Лестър Сити. Бившият ментор на Република България Лайпциг, че е подготвен за предизвикването.

„ Трябват ни точки. Концентрираме се върху нещата, които можем да направляваме. В момента имам милион неща, които желая да внедря, само че е значимо да изясним простите неща и по-късно ще прибавяме по-сложните “, показа Марш.

Лийдс е в серия от четири следващи загуби, в които позволи 17 гола. Тимът се намира на 2 точки над зоната на изпадащите.

"We need to find success quickly! " ⏰

New Leeds United head coach Jesse Marsch
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР