Новият мъж на Кали не е известен и двамата се

...
Новият мъж на Кали не е известен и двамата се
Коментари Харесай

Всички Се Питат Това: Кой Е Новият Мъж До Певицата Кали!

Новият мъж на Кали не е прочут и двамата се познават от дълго време. Любовните трепети сред двамата се появяват откакто поп фолк изпълнителката остава сама. С началото на новата връзка Кали демонстрира, че към този момент е не запомнила Влади, макар че раздялата им била доста тежка и й е било мъчно да продължи напред.

„ Винаги съм го казвала – аз съм човек, който не може да живее без обич. Краят беше почнал доста преди този момент, имаше струпване. Винаги съм била извънредно почтена към сътрудниците си. Когато нещо не е вървяло, съм им казвала да изправим нещата, преди да се счупят дефинитивно. После няма по какъв начин да стане! “, споделя Кали.

„ Не мога да укори Влади за нищо, той е прелестен човек. Просто не можахме да се намерим през тези години. Нищо неприятно няма да кажа за бащите на моите момчета. Няма и да спра да ги обичам като индивиди. Да ги ненавиждам, значи да ненавиждам половината от децата си “, разкрива изцяло искрено поп фолк изпълнителката за някогашните мъже в живота си. Кой е новият мъж до нея обаче, тя отхвърля да каже.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР