Новият кмет на София Васил Терзиев обясни, че не се

...
Новият кмет на София Васил Терзиев обясни, че не се
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не се притеснявам за моето кресло. Григорова може би иска друго - на „Позитано“

Новият кмет на София Васил Терзиев изясни, че не се тормози от жалбата на Ваня Григорова по отношение на изборния резултат в София. Пред „ 24 часа “ той съобщи, че „ всеки може да си търси правата “, само че „ съвестта им е чиста “.

„ Всички измами са отвън нашия тим. Ако се стигне до наново броене, има възможност разликата в гласовете да се усили в наша изгода “, убеден е той. Кметът съобщи, че няма да се учуди, в случай че Григорова изиска да получи креслото на „ Позитано ” 20 или на някой нов политически план. „ Нямам никакви терзания за моето кресло, за другите кресла не мога да давам отговор “, съобщи Терзиев.

09 ноември 2023, 15:54

Ваня Григорова апелира резултата от изборите в София

По тематиката с ръководител на СОС и кандидатурата на Борис Бонев той разяснява, че търси поддръжка и би трябвало да се срещне с всички останали групи и да пита: „ Това е моята кандидатура, при какви условия ще я подкрепите? ”. Най-вероятно това ще стане и при поръчка за поддръжка от негова страна, и от страна на нашата група на избрани политики.

„ В последна сметка ние имаме най-вече общински съветници, имаме кмет, 19 районни кметове - разумно би било той да стане ръководител на СОС, тъй като това сигурно ще улесни връзката и реализирането на политиките, които ще оказват помощ на града. А и не мисля, че за другите съветници ще е добре да вършат на инат. Какво печелят? Нищо. Само София губи време “, изрично съобщи Терзиев.

Той даде обещание проверка на подписаните контракти и черен лист на компании за публични поръчки.  „ Не се оприличавам в дефиницията „ елементарно съумял ”. Постигнал съм всичко с помощта на знанията и опита, които имам. И на здрава работа. Вярвам, че всеки има капацитет и гений и може да го ръководи “.

С Бойко Борисов не съм се срещал, няма по какъв начин да имам някаква роля в управническата сглобка добави още Терзиев.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР