Новият хибрид тип PHEV на ниска цена ще се конкурира

...
Новият хибрид тип PHEV на ниска цена ще се конкурира
Коментари Харесай

BYD пуска PHEV за $11 000 в Китай

Новият хибрид вид PHEV евтино ще се конкурира с модели на Nissan и Volkswagen - Хибридът Qin Plus се изправя даже против седани с ICE/ДВГ/ като Sylphy на Nissan и Lavida на Volkswagen. Китайската BYD пусна новата версия на своя модел Qin Plus DM-I, PHEV, с по-ниска начална цена от 79 800 юана (11 090 долара), което е с 20% по-малко от предходната версия.

Съобщението беше направено в китайската обществена медийна платформа Weibo, като производителят на EV цитира, че това е „ публично разкриване на нова епоха на „ електричество по-ниско от петрола “ “.

BYD е най-големият производител на електрически автомобили в света и към този момент е във ценова война с главния си съперник Tesla. Неговата EV индустриална линия има пет модела с публични ориентировъчни цени, започващи от 109 800 юана ($15 262).

В Weibo BYD сподели: „ Цената ще накара производителите на бензинови коли да треперят. Glory Edition ще се трансформира в пример за компактния авто сегмент от клас А. ”

Докато новината беше приветствана от някои консуматори на Weibo, които приканиха други да поддържат локалните артикули на Китай, тези, които бяха купили автомобила на по-високата му цена, бяха недоволни от понижението, наричайки този ход „ удар в гърба “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР