Новият халф на Реал Мадрид Орелиан беше представен официално на

...
Новият халф на Реал Мадрид Орелиан беше представен официално на
Коментари Харесай

Чуамени на “Бернабеу”: Искам да оставя следя в световния футбол и Реал е най-хубавото място за това

Новият халф на Реал Мадрид Орелиан беше показан публично на “Бернабеу ”, откакто преди дни беше закупен от. За него първенецът на ще заплати солидна сума: минимум 80 млн. евро, които могат да се усилят до 100 млн. 22-годишният национал на призна, че е имал и други предложения, само че въобще не се е замислял, откакто е получил такава от испанците. По-рано през днешния ден мина медицинските проби, а по-късно подписа и персоналния си контракт.

Ето какво показа той пред медиите:
Как се почувства, когато от Реал се свързаха с теб?
Преди това към този момент бях разговарял и с други клубове, само че вътрешно в мен знаех, че чакам единствено и само позвъняването от Реал. И когато това се случи, и за миг не се двоумих. Говорих със фамилията ми и сътрудника ми, с цел да реализираме допустимо най-хубавото съглашение. Невероятно е да съм тук!

Говори ли към този момент с Карло Анчелоти?
Преди няколко седмици, по време на договарянията, му писах, с цел да схвана какво мисли той по въпроса. Той ми отговори, че в случай че желая да не преставам да се развъртвам и да стана един от най-класните халфове в света, би трябвало да дойда тук. После, когато към този момент подписвах, той ми показа, че е доста благополучен.

Говори ли с Бензема и Камавинга?
Да, несъмнено. Едуардо първи се свърза с мен, откакто в пресата излезе информация, че мога и да дойда тук. Камавинга е образец по какъв начин можеш да станеш по-добър, когато си в най-силния отбор. А по отношение на Бензема… та той е №1 в света. Когато договарянията напреднаха, Карим ми писа с предложение да ми помогне и да ми опише за клуба. Да имаш такива хора за съотборници в днешно време е шанс.

Защо избра Реал? И бяха ли ПСЖ доста настоятелни?
Факт е, че имах опция да предпочитам. Но когато разбрах за интереса на Реал, към този момент нямах никакво подозрение по отношение на бъдещето си. Искам да оставя проследявам в международния футбол и за тази цел няма по-хубаво място от Реал Мадрид. Още когато ми насочиха оферта, споделих на мениджъра ми бързо да стигаме до договорка.

Вярно ли е, че Мбапе те е притискал да отидеш в ПСЖ?
Той искаше да знае дали аз ще избера Пари Сен Жермен, само че му обясних, че първият ми избор би бил Реал. И Килиан разбра това доста добре.

Притесняваш ли се от високата сума, която клубът ще заплати за теб?
Това не е моя работа. Аз се старая да давам най-хубавото от себе си на терена, а числата са неща, които се вземат решение сред самите клубове според от положението на пазара.

Как искаш да се развиеш като състезател?
Опитвам се да се въздействам от американската просвета - от хора като Кобе Брайънт и Майкъл Джордан. Те са митове, които постоянно са се раздавали за да създадат съвършения мач. Не можеш да си помислиш, че с най-малко старания ще постигаш триумфи. Трябва всеки ден да даваш всичко от себе си.

Къде на терена се чувстваш най-добре?
От дребен постоянно съм играл в скица с двама централни полузащитници. В Реал обаче се употребява 4-3-3. Вероятно моята позиция ще е на централния халф - този тъкмо пред бранителите. Мога обаче да се оправям и като №8.

Ти ли ще си новият Каземиро?
Той прави забележителна кариера. Когато бях дребен, следих срещите на Реал и се въодушевявах от футболисти, които бяха на позицията на №6. Ако един ден и аз печеля пет купи от ШЛ, това ще значи, че не съм се справил зле.

Имаш ли обезпечени минути, които да са си от изгода за вероятно място на Мондиала?
Самият факт, че съм в Реал Мадрид, е огромно предизвикателство пред мен. Сега въобще не мисля за Световното състезание. В други тимове щях да имам непокътнато място, само че аз желаех в Реал.

Кой беше първият футболист на Реал, който ти стана кумир?
Очевидно е, че Зидан е икона на клуба. Следях деликатно и Бензема. Те двамата са моите идоли.
 Венсан Компани е новият управител на Бърнли Венсан Компани е новият управител на Бърнли 14 юни 2022 | 14:29 549 0  Кристенсен: Знам къде ще играя, всеки желае да е в Барселона Кристенсен: Знам къде ще играя, всеки желае да е в Барселона 14 юни 2022 | 14:26 554 3  Перес: Мнозина считат, че Реал Мадрид реализира невъзможни неща Перес: Мнозина считат, че Реал Мадрид реализира невъзможни неща 14 юни 2022 | 14:21 711 1  За първи път съдийска бригада, формирана напълно от български рефери, ще управлява дуел от Лигата на нациите За първи път съдийска бригада, формирана напълно от български рефери, ще управлява дуел от Лигата на нациите 14 юни 2022 | 13:47 521 3  Предложиха Суарес на Ювентус, клубът съществено обмисля дали да го вземе Предложиха Суарес на Ювентус, клубът съществено обмисля дали да го вземе 14 юни 2022 | 13:26 642 1  ПСЖ приготвя откриваща оферта за Шкриняр, желаят да изпреварят Челси ПСЖ приготвя откриваща оферта за Шкриняр, желаят да изпреварят Челси 14 юни 2022 | 12:33 851 1 Виж всички Водещи Новини  Левски с ударна селекция, може да показа не един, а двама бразилци, ето кои са те Левски с ударна селекция, може да показа не един, а двама бразилци, ето кои са те 14 юни 2022 | 14:35 7812 34  Лудогорец стартира еврокампанията против черногорци Лудогорец стартира еврокампанията против черногорци 14 юни 2022 | 13:08 9343 45  Ботев (Пловдив) продаде трима играчи, разгласи единия трансфер за втората най-голяма договорка в историята Ботев (Пловдив) продаде трима играчи, разгласи единия трансфер за втората най-голяма договорка в историята 14 юни 2022 | 12:40 9545 34  Дарвин Нунес дойде в Ливърпул Дарвин Нунес дойде в Ливърпул 14 юни 2022 | 12:29 3484 6  ЦСКА - София набеляза бразилец за трансфер на ЦСКА - София набеляза бразилец за трансфер на "Армията " 14 юни 2022 | 12:15 4660 13 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР