Новите смартфони Nokia притежават всички предимства на бюджетната C-серия(снимка: HMD

...
Коментари Харесай

Nokia C21, C21 Plus и C2 2nd edition - нови бюджетни смартфони


Новите смарт телефони Nokia имат всички преимущества на бюджетната C-серия
(снимка: HMD Global)

HMD Global разгласи на почналия през днешния ден Световен мобилен конгрес в Барселона три нови смарт телефона от бюджетната си C-серия – Nokia C21, Nokia C21 Plus и новата версия на C2 (Nokia C2 2nd edition). Тези модели идват скоро откакто компанията пусна Nokia G11 и Nokia G21 .

Трите нови устройства имат издръжливостта и дълготрайния живот на батерията, които се трансфораха в емблема на телефоните Nokia още преди години. Това, дружно с най-хубавото от софтуера Android и актуализациите на сигурността, е показателно за визията на HMD за 2022 година и отсега нататък – да основава телефони Nokia, които устоят по-дълго, да иман хубав и функционален финландски дизайн.

Nokia C21 Plus

Новият Nokia C21 Plus има здрав вътрешен железен корпус с категория на отбраната IP52 и е резистентен на нечистотия, прахуляк и водни капчици, с помощта на закаленото стъкло, което защищава 6,5-инчовия HD+ екран.

(снимка: HMD Global)

13MP двойна камера с панорамен и портретен режим улавя в елементи най-значимите моменти. Чистата операционна система с най-малко авансово конфигурирани приложения дава повече място за предпазване на наличие. Гарантираните 2-годишни тримесечни актуализации на сигурността, AI технология за отключване с пръстов отпечатък и лицево различаване обезпечават надеждна отбрана на Nokia C21 Plus и извън, и от вътрешната страна.

Nokia C21

Моделът Nokia C21 също се отличава с качествена направа, обезпечена отбрана и дълъг живот на батерията. Устройството предлага усъвършенствана 8MP камера с технология за автоматизирано фокусиране, която безпроблемно чете QR кодове при сканиране на менюта, заплащания или просто търсене на информация.

(снимка: HMD Global)

Усъвършенстваните благоприятни условия на паметта и многоядреният процесор носят успеваемост, без да се жертва целодневният живот на батерията. Отключването с лицево различаване към този момент се добавя от датчик за пръстови отпечатъци за спомагателна сигурност и улеснение. Двугодишните постоянни актуализации на сигурността са обезпечени за устройствата от C-серията и Nokia C21 не прави изключение.

Nokia C2 2nd edition

Новата версия на Nokia C2 (Nokia C2 2nd edition) идва със супер устойчив корпус и качествена направа. Това устройство от C-серията със здрав вътрешен железен корпус и първокачествен скандинавски дизайн е прецизно тествано, с цел да дава отговор на високите стандарти за устойчивост и качество.

Моделът предлага по-голяма независимост за свързване, пълноценно потребителско преживяване и целодневен живот на батерията с едно зареждане, което обезпечава часове диалози, и дни в режим на подготвеност.

(снимка: HMD Global)

Големият 5,7-инчов екран разрешава гледане, шерване и скролване в приложения и наличие. С него можете да вършиме и фотоси когато и да е, с помощта на предната и задната камери със мълния.

Тримесечните актуализации на сигурността за интервал от 2 години също подсигуряват, че Nokia C2 2nd edition остава предпазен от вътрешната страна. Актуализираната операционна система с най-малко фабрично конфигурирани приложения дава еластичност, като освобождава повече място за наличието и приложенията.

Аксесоари от C-серията

Nokia C21, C21 Plus и C2 2nd edition идват с набор от аксесоари, в това число кабелни и безжични слушалки за диалози с изцяло свободни ръце. Nokia Go Earbuds 2+ са безжични слушалки с чист тон, уединяване на шума в заобикалящата среда, резистентност на влага и до 24 часа време за интензивно прилагане.

(снимка: HMD Global)

Nokia Headphones (в общоприет и безжичен вариант) са супер леки и сгъваеми слушалки, с подплатени наушници – основани за пълноценно преживяване по време на работа и слушане музика.

Наличност и цени

Nokia C21 Plus ще бъде разполагаем в България в цвят Dark Cyan и настройка 2/32GB на целесъобразна цена 229 лв.. Nokia C21 в цвят Dark Blue и настройка 2/32GB е на целесъобразна цена 209 лв..
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР