Новите автомобили Москвич 6 се появиха в дилърските центрове в

...
Новите автомобили Москвич 6 се появиха в дилърските центрове в
Коментари Харесай

Няма нито един купувач за новите Москвич-6

Новите коли Москвич 6 се появиха в дилърските центрове в Русия предходната седмица, само че в това време те не провокираха никакво неспокойствие измежду купувачите, а търсенето им към момента е нулево, написа Autonews.

В един от автосалоните трима души са се срещнали с новите Москвичи, само че се оказало, че те не са евентуални купувачи, а клиенти, които са пристигнали в сервиза и просто чакат да завърши ремонта на техните коли. В други два автосалона обстановката е аналогична. Новите лифтбеци въобще не притеглят посетителите.

„ Автомобилите преди малко дойдоха, към момента не е имало реклама, даже не сме имали време да публикуваме обявите за продажба, тъй че евентуалните клиенти несъмнено даже не знаят, че колите към този момент могат да бъдат купени “, сподели един от шефовете на съветски автосалон.

Друг търговец удостовери, че никой в неговата компания към момента не е продал нито един Москвич-6, а и съперниците не могат да се похвалят с нищо изключително:

„ Много желая да съм първи, тъй че в случай че решите, ще ви създадем най-изгодната оферта като първи клиент “, дава обещание търговецът, само че не прецизира каква тъкмо ще е тази полза.

Автомобилът се предлага в две версии („ Комфорт “ и „ Бизнес “) с 1,5-литров мотор с турбокомпресор и вариатор с мощ 136 к.с. на цена надлежно 2 626 000 (около $27 000) и 2 826 000 рубли (приблизително $29 000).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР