Новината за раковата диагноза на Кейт Мидълтън беше истински шок

...
Новината за раковата диагноза на Кейт Мидълтън беше истински шок
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън изненада феновете си

Новината за раковата диагноза на Кейт Мидълтън беше същински потрес за доста хора във Англия и по света. С нея стопираха и спекулациите за това къде беше изчезнала принцесата в последните седмици и за какво Уилям е на събития самичък.
 Кейт Мидълтън и Анди Коен - извинението, което получи от тв водещия
След тайните теории - извинението, което Кейт получи

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай

Още през януари от двореца Кенсингтън оповестиха, че принцесата на Уелс е претърпяла коремна интервенция и има потребност от възобновяване. Тогава стотици хора изпратиха благопожеланията си към нея като коментар в обществените медии или даже с картички до нея.

Една от тях е Алекс Мари Хол. На 6 април тя получава писмо от Кенсингтън. " Пликът е с печата на двореца Кенсингтън и мъжът ми си намерения, че би трябвало да подготви костюм за градинско празненство ", майтапи се тя в обява в Х.

Back in January when we were informed our beautiful Princess of Wales had undergone surgery I sent her a card with our (my family and I) sincerest best wishes for healing and of course an abundance of love.

Today I received this beautiful acknowledgement and I can honestly say…
— Allexmarie (@AllexmarieHoll1)
Става ясно, че Хол е получила благодарствена картичка от Кейт Мидълтън. " Супер разчувствана съм от тази красива и по този начин скъпа картичка. Продължавам да се апелирам за оздравяването на красивата ни принцеса на Уелс. "
 Снимка 658638

Текстът на картичката гласи: " Благодарим за благите пожелания към. Жестът ви е надълбоко оценен ". От Express разясняват, че от Кенсингтън евентуално са изпратили голям брой сходни картички.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР