Новината около втория сезон на И просто ей така... -

...
Новината около втория сезон на И просто ей така... -
Коментари Харесай

Ким Катрал все пак се връща като Саманта в И просто ей така

Новината към втория сезон на " И просто ей по този начин... " - продължението на хитовия сериал " Сексът и градът ", е завръщането на Ким Катрал като Саманта. Макар и в действителност единствено в един от епизодите, заяви " Варайъти ". При старта на първия сезон огромната драма беше тъкмо отсъствието на Катрал, за която е известно, че е допълнително от хладни връзки със Сара Джесика Паркър. Тогава екипът на продукцията изясни отсъствието ѝ, като сподели, че героинята ѝ Саманта се е преместила в Лондон ненадейно и се е отдалечила от някогашните си приятелки.

По информация на „ Варайъти “ тя ще взе участие в една сцена в последния епизод на втория сезон на сериала, където ще беседва с героинята на Паркър Кари Брадшоу. В първия сезон на „ И просто ей по този начин... “ Кари се свърза със Саманта посредством известие, а на финала двете се схванаха да се срещнат, с цел да се сдобрят. Според източниците на списанието Катрал към този момент е снимала сцената си на 22 март в Ню Йорк, само че без да се срещне или приказва с някои от звездите на сериала.

Според някои връзките на Катрал и Паркър са се влошили още преди години и евентуално това е повлияло на решението на Катрал да напусне екипа.

Патриша Фийлд, фамозният костюмен дизайнер на „ Сексът и градът “, също не взе участие в работата по „ И просто ей по този начин... “ поради уговорката си към хитовия сериал „ Емили в Париж “ на платформата „ Нетфликс “. Фийлд обаче също направи изключение и облече Катрал за предстоящата сцена, добави „ Варайъти “.

Катрал игра ролята на бизнесдамата Саманта в продължение на шестте сезона на „ Сексът и градът “ от 1998 до 2004 година, както и в два обособени кино лентата от същата галактика. Тя е обичана от милиони почитатели поради упоритостта си и прогресивните си визии за секса, само че се отдръпна от продукцията, изразявайки неодобрение от сюжета за трети филм.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР