Новината обиколи света преди време - смели гмуркачи в надпревара

...
Новината обиколи света преди време - смели гмуркачи в надпревара
Коментари Харесай

Във филма за спасените в пещера тайландски момчета ще има хорър моменти

Новината обиколи света преди време - смели гмуркачи в конкуренция с времето, съумяват да спасят 12 момчета и треньора им по футбол от наводнена пещера в Тайланд, написа Асошиейтед прес.

Инцидентът едвам беше завършил предходната година, когато стартира конкуренцията сред кинодейците кой пръв да претвори на екрана разигралата се драма. Първият от тези планове, дело на режисьора Том Уолър, ще бъде показан на кинофестивала в Пусан в Република Корея този уикенд.

Уолър дава обещание, че във кино лентата му "Пещерата " ще има детайли на хорър. Външните фотоси на продукцията бяха осъществени на мястото, където се разиграха събитията - пещерата Там Луанг. Около дузина от спасителите играят самите себе си в новия филм. По думите на режисьора те били родени актьори. "Преживяването за тях беше в действителност наситено с страсти, защото те се върнаха към действителните събития! " разяснява роденият в Тайланд 45-годишен английски режисьор. Някои от сцените е евентуално да провокират клаустрофобия у феновете поради тесните тъмни пространства, през които минават героите на кино лентата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР