Новината, че Николета Лозанова е бременна за втори път -

...
Новината, че Николета Лозанова е бременна за втори път -
Коментари Харесай

Бомба: Николета зачена ин витро, заради "мързеливи" сперм@тозоиди на Ники Михайлов! (пълни подробности)

Новината, че Николета Лозанова е бременна за повторно - в този момент най-сетне от любовта на живота й - Ники Михайлов, обиколи за минути страната през вчерашния ден. Дори национални медии я споделиха, с което си навлякоха присмеха и рецензията на феновете.

" Ей, че значима новина. Сега към този момент сигурно ще влезем в Шенген ", разясниха иронично консуматори под поста на Нова ТВ. Но множеството хора пожелаха една спокойна бременност и крепко бебе на влюбената двойка. Която години наред се опитваше да се снабди с правоприемник, само че без триумф.

Оказа се, че това се е дължало на " мързеливите " сперм@тозоиди на вратаря Михайлов, който не можел да оплоди Николета. И двамата са по на 35 години, към този момент не са в първата си младост, а НиЛо се тревожела и за своите яйцеклетки с напредването на времето.

Затова и взели единственото съответно решение - тя да се подложи на ин витро, с цел да зачене. Така и създали, а ето, че резултатът е реалност. Както знаем, при ин витро нормално се раждат две деца, тъй че нищо чудно двойката да си отглежда близнаци.

Николета към този момент има пораснало момиченце от Валери Божинов - дребната Никол Божинова, която Ники Михайлов гледа като лично дете.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР