Нови скандални разкрития изскочиха от историята Суджукгейт около вече бившия

...
Нови скандални разкрития изскочиха от историята Суджукгейт около вече бившия
Коментари Харесай

Нови скандални разкрития около Суджукгейт

Нови скандални разкрития изскочиха от историята " Суджукгейт " към към този момент някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов. Той бе заставен да напусне Народното събрание, откакто получи обвиняване, че е рекетирал търговец да му даде гратис 4 т суджук, предопределени за премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.
По-сериозното обаче е, че Мартинов се е възползвал от позицията си на началник на ГЕРБ-Добрич, с цел да раздава рекомендации на хора, отличили се с някакви заслуги към партията, при кандидатстването им за работа в държавната администрация. Документът се появи в обществените мрежи и достоверността му не бе оспорена от ГЕРБ. Това е направено в цялостно нарушаване на закона, ясно описващ методите, по които може да се постъпи на чиновническа работа, написа в. Сега.
Документът, който е без дата, е бил публикуван на Георги Иванов Вацов от София. Интересното в тази ситуация е, че посоченото в рекомендацията ЕГН съответствува с това на столичанин, обвързван с русофилски настроени организации и интернет медии. От пресцентъра на ГЕРБ отхвърлиха пред " Сега ", че партията носи всякаква отговорност. И обявиха, че са създали инспекция, която не е открила други сходни случаи. Управляващите настояват, че не им е известно Вацов да се е възползвал от рекомендацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР