Нови избори през юли биха били огромна грешка. Хората ще

...
Нови избори през юли биха били огромна грешка. Хората ще
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Избори през юли ще са грешка

Нови избори през юли биха били голяма неточност. Хората ще побеснеят, в случай че се наложи отново да гласоподават. Трябва да има стратегия най-малко за една година напред, това показа президентът Росен Плевнелиев.

Но и не считам, че би трябвало да има избори две в едно, или три в едно с референдум през локалните избори. Ако ще се вършат избори две в едно, дано да е със идващите европейски. Там има доста огромен смисъл и " Възраждане " да закачат референдума си, сподели Плевнелиев.

Според него има два хода за първият мандат – програмно политическо държавно управление или програмно експертно държавно управление.

Бойко Борисов и Кирил Петков би трябвало да угнетен егото си и да работят взаимно на високи обороти - по какъв начин да се понижи недостига на 3%, по какъв начин да влезем в еврозоната и Шенген. Трябва да се работи по основни промени, безапелационен бе екс президентът в предаването „ Тази заран “.

На въпроса на водещия дали има външна интервенция, за сформиране на кабинет, Плевнелиев отговори по този начин:

" Много би ми се желало да има, само че няма. Европейският съюз се е предал с това което вижда у нас. България ще изгуби 10 милиарда по метода, по който е тръгнала и ще се трансформира в донор на Украйна. Да бъдат по този начин положителните двете обединения и да схванат какво ще вършат - групово самоубийство или държавно управление, прикани Плевнелиев.

Относно гърмежът против автомобила, в който е пътувал основния прокурор Иван Гешев и фамилията му през вчерашния ден, президентът Плевнелиев дефинира случая като нападение против институцията и демокрацията на страната.

Това е една ужасяваща офанзива, която е нечовешка и се обръщам към всички да си дадат сметка какво се е случило, би трябвало да се сплотим и да изобличим причинителите.

Никой не гледа на страната ни като нещо положително. Миналата седмица, бях на икономическият конгрес в Делхи. Там трима министър ръководители на Гърция, Албания и Косово дефинираха България като неуправляема, изпаднала в безпорядък, страната която няма положително име и известност.

Всеки счита, че мафията у нас се завръща с цялостна мощ. Счупихме репутацията на България за три години, уточни Плевнелиев.
ТЕМА преди 4 дни 6095 преди 4 дни 2667 преди 5 дни 1301
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР