Новата услуга се очаква да заработи тази есен, цените не

...
Новата услуга се очаква да заработи тази есен, цените не
Коментари Харесай

Apple TV+ ще конкурира Netflix във видео стрийминга

Новата услуга се чака да проработи тази есен, цените не са известни

Тим Кук е окуражен да направи Apple огромен състезател в развлекателната промишленост (източник: Apple)

Apple разгласи публично през вчерашния ден фирмената си услуга за видео стрийминг, с която компанията от Купертино влиза на пазар, доминиран от играчи като Netflix. Услугата се назовава Apple TV+ и се чака да стане налична тази есен.

Шумният анонс, проведен от Apple, с присъединяване на известни артисти и фигури от шоу бизнеса, съдържаше малко конкретика за самата услуга. Към момента няма изясненост какво тъкмо ще получат потребителите и на каква цена.

Apple TV+ ще стане налична за феновете през есента. Тя ще предложи достъп до разнообразни канали от рода на HBO и Showtime, само че също по този начин Apple ще излъчва и автентично наличие – сега компанията работи по над 25 плана за филми и сериали.
още по тематиката
Потребителите ще могат да употребяват услугата на устройства от Apple, Amazon, Samsung, Vizio и други Тя няма да съдържа реклама и също така ще разреши на клиентите да смъкват филми, сериали и ТВ излъчвания за самостоятелно гледане.

Важният въпрос за цената на абонамента за Apple TV+ не откри отговор нощес. Компанията ще заяви цената директно преди комерсиалния старт на услугата, евентуално през септември, когато обичайно е премиерата на нови модели iPhone.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР